Tee Schadenfreud-ometer-helistin niin paljon kuin haluat: World Cup Fiver

Vaikka kaikki muutkin Englannissa olivat erittäin innoissaan katsomassa, miten Saksa hävisi Ruotsiin lauantai-iltana, Fiver oli kiireinen vastustamaan kehotustaan ​​huutaa “ACHTUNG! Sinulle, JÉRÔME, ZE ETHICS WORLD CUP ON YLI! ”Televisiossa. Jätämme tällaisen karkean jingoismin $ yleisesti tukahdutettuun Morris Dancing Fiveriin, jonka olisi todella pitänyt tietää paremmin kuin houkutella kohtaloa riisumalla Saksan kurjuuteen. Katsotaanpa sitä, se ei koskaan kestänyt. Saa Schadenfreud-ometer ™ -harjaksi niin paljon kuin haluat, mutta olemme kaikki nähneet tämän näytelmän aiemmin.Spoilerihälytys: se päättyy John Stonesin, Englannin kultaisen käynnistyksen odottamiseen, pudottamalla surullinen rangaistus suoraan Manuel Neuerille ja lähettämällä Saksa välierässä Gareth Southgaten tikanheittojen kustannuksella.

Huono Morris Dancing Fiver, joka oli juuri säveltämässä purevaa tweettiä Angela Merkeliin, kun Toni Kroos astui puolustamaan vapaapotkua. Voi, se vapaapotku. Fiver ei ole nähnyt sellaista rauhallisuutta painostuksen alla, koska se kohtasi tyhjän sivun viisi minuuttia ennen määräaikaa ja vastasi postittamalla vanhan version vuodelta 2002! Olemme melko varmoja, ettei kukaan huomannut. Laadunvalvonta ei ole aikaisempaa. Joka tapauksessa lopetit lukemisen ensimmäisen kappaleen jälkeen. Blah blah blah, älä koskaan kirjoita saksalaisia. Blah blah blah, vähintään 22 miestä jahtaa palloa 90 minuutin ajan ja lopussa saksalaiset voittavat aina.Blah.Jogi Löw todistaa itsensä torjumalla Saksan rakenteellisia puutteita | Jonathan Wilson Lue lisää

Tietysti haltijoilla on silti työ heidän käsissään huolimatta viimeisimmän potkun voitosta. Ryhmä E on edelleen hyvin elossa. Saksa tapaa Etelä-Korean ja Ruotsi pelaa Meksikossa keskiviikkona. Fiver on aivan liian paksu suorittamaan kaikki permutaatiot, mutta se tietää, että kaikki neljä joukkuetta voivat silti edistyä. Jopa Meksikon, turnauksen tähänastisen joukkueen, vaarana on mennä ulos, jos he menettävät Ruotsiin ja jopa kaksi ensimmäistä otteluaan menettänyt Etelä-Korea voi käydä läpi, jos voittaa Saksan. Jännitys on varmasti korkea, aivan kuten se tapahtuisi, kun ryhmä F loppuu.Sveitsi toivoo takaavansa paikkansa 16. kierroksella lyömällä Costa Rican pelaajia, jotka ovat jo poissa, ja voitto Vladimir Petkovicin puolella tarkoittaisi vain yhden Brasilian ja Serbian läpikäyntiä.

Tähän mennessä älykkäämmät lukijat ovat huomanneet, että Brasilia ja Saksa on mahdollista lyödä ensimmäisestä kierroksesta samana päivänä, mikä tekee Englannin tiestä kunniaan vielä väistämättömämpi. Se näyttää kuitenkin epätodennäköiseltä. Itse asiassa ainoa tapa pelastaa tilanne nyt on, että Branislav Ivanovic viettää 90 minuuttia käynnistäen Neymarin ilmaan komediatyylillä, kun Brasilia pelaa Serbiassa.Sitä ei ole liikaa kysyä, eikö niin? LIVE KOSKEVALLA WEB-SIVUSSA

“Olen sänkynyt jonkin verran meksikolaista grubia, ja sille on viimeinen kerta syödä se, jos Meksiko lyö Ruotsiin ”- 148-kapteenin entinen ruotsalainen kansainvälinen Anders“ Taco ”Svensson, maan suurin Meksikon ruoka-suurlähettiläs, paljastaa, että hän voisi pian etsiä uutta lempinimeä. SUOSITTELEMINEN KUULEMINEN [jutut, joita ei yleensä löydy tästä sähköpostiviestistä, tietysti – Fiver Ed] on kallista, mutta tukeminen ei ole. Jos arvostat journalismiamme, tue meitä. Vastineeksi voimme toivottavasti varustaa sinut sellaisella tiedolla, joka saa sinut kuulostamaan vähän vähemmän tietämättömäksi kuumien reaktiivisten geenpress-keskustelujen aikana, joista nautit.Ja jos luulet, että tekemämme on nautinnollista [uudestaan ​​jne. Ja niin edelleen – Fiver Ed], auta meitä palaamaan tänne takaisin antamaan sinulle enemmän samoja. VIISI KIRJAA

“Portugalin valmentajan Fernandon kanssa Santos sanoen “Se tuli vähän outoksi” viitaten VAR: iin (eilen viisiЯ), se herätti minua: onko Weird Uncle Fiverillä viihtyvyys Venäjää kohtaan vuodenaikana? Ehkä hänellä on VIP-passit etiikan maailmancupiin ja hän ajaa näitä VAR-shenanigaaneja? ”- Dale Cose.

“ Tony Crawfordin Skotlannin kuva (eilen viisiЯ kirjainta) antoi Arranille ja Kintyrelle uudenlaisen silmänympäristön. Arvaanko Frank McAvennie? “- Will Laidlaw.

” Vau! Tämän maailmancupin ensimmäinen maaliton tasapeli. Ja kuka olisi arvannut, että rakas vanha FiveЯ arvaisi sen oikein?Voi mitä World Cup voi tehdä! ”- Frank Chibundu Agu [myös Nigeria-Argentiina – Fiver Ed].

Lähetä kirjeesi osoitteeseen the.boss@theguardian.com. Ja jos et tee mitään parempaa, voit myös twiittiä Fiverin.Päivän kirjeen voittaja tänään ja yhdessä sen kanssa Richard Fosterin kopio World Cup Nuggetista on… Tony Crawford, vaikka se olisikin myöhässä päivä. BITIT JA RIPUT

Diego Maradona tulee sopivaksi ja terveellistä heiluttaa joitain lintuja Ranskan faneilla, kun lääkäri on tarkastanut heidät sen jälkeen kun Argentiina on myöhässä voittanut Nigeria. “Haluan kertoa kaikille, että olen kunnossa”, hän hurrasi.

Samaan aikaan Lionel Messi sanoo, että Jumala päästi 2-1 voiton Nigeriaan, mikä tuli uutiseksi sekä Jorge Sampaolille että Javier Mascheranolle, joka oletti, että he olivat hoitaneet sivua. “Tiesin, että Jumala oli kanssamme, enkä jätä meitä pois kilpailusta”, Messi muisti. Facebook Twitter Pinterest Marcos bleedin ‘Rojo!Valokuva: Gabriel Bouys / AFP / Getty Images

Islanti liittyi Nigeriaan lyödyksi, mutta heidän pääministerinsä tuntuu edelleen olleen hyvä. “Meille kaikille islannissa on ollut erittäin innostavaa nähdä, kuinka heidän uskomuksensa joukkueeseen ja sen mahdollinen menestys ovat kertoimista huolimatta saaneet ne tähän mennessä”, ukkonen taputti Katrin Jakobsdottir.

Tanskan 0- 0: n tasapeli Ranskan kanssa tarkoitti, että Harry Kane ei pystynyt piirtämään toista Christian Eriksen-tavoitetta yhdeksi omaksi. Englannin hyökkääjä on ilmoittanut Gareth Southgatelle, että hän haluaa aloittaa Belgiaa vastaan ​​jatkaakseen Kultaisen Boot -tehtävän harjoittamista. “Johtajana sinun on ajateltava koko ryhmää ja sitten toinen ajatuksesi on tarkoitettu yksilöille”, parped Southgate.

Englannin fanit voivat paljastaa porsaanreiän Venäjän turvallisuuspalvelun viisumijärjestelmässä matkustamalla maailmancupiin. ilman lippua.Tai ainakin he voisivat ennen tätä tarinaa.

Ja muu kuin World Cup -osasto: Manchester United toivoo, että heidän Do One-lähtöporttiinsa asentamat pyöröovet lähettävät Marouane Fellainin suoraan takaisin heidän luokseen ennen hänen sopimustaan. vanhenee. Hyvää keskiviikkoa, Yhdistyneet fanit! HALUATKO LISÄÄ?

Ketkä ovat heikoimmin menestyneet joukkueet päästäkseen pois maailmancup-ryhmistä? Tieto on vastaus. Facebook Twitter Pinterest Marco Tardelli ja Italia haisevat ryhmäänsä vuonna 1982, mutta ovat edelleen matkalla kunniaan. Valokuva: Bob Thomas / Getty Images

Ei enää loukkaantumisen vuotta? Paul MacInnes kolmen leijonan elpymisestä.

Kieran Pender raportoi näiden Socceroos-maiden lievästä lievästä poistumisesta.

Tarkastellaan maailmanmestaruuskisojen historian oudompia solmimista koskevia sääntöjä.

VAR: tuomio tähän mennessä.

Tietokilpailu! Tietokilpailu! Tietokilpailu!Testaa tietosi maailmancup-stadioneista.

Voi, ja jos se on sinun asiasi…voit seurata Big-verkkosivustoa Big Social FaceSpace -sivustolla. Ja ASENNA, LISÄ! KOKOYTUS!