Ragby Fairy: Kaveri osui vartijoihin, joten tähti antoi hänelle mitalin

Sonny Bill Williams on luultavasti tunnetuin osa rugby mestaruus – se on todella erittäin värikäs urheilija. Entinen ammattinyrkkeilijä, uskollinen muslimi, tatuoituja voimamies, se on kaikki ihmisen (vain), Uusi-Seelanti otsikot lyhenteen SBW ja aina odottaa kulkee kentällä.

Williams, ei kuitenkaan ole mieletön brute, kun taas . Senkin jälkeen valinnut semifinaali vastaan ​​Etelä-Afrikassa osoitti, että keskimääräinen tilanteet, joissa urheilun kilpailu tulisi vetäytyä tavallinen myötätuntoa: hän kukisti vastustajansa Etelä-Afrikasta istui valitettavasti maassa, SBW tuli hänelle Jesse Kriel halasi ja nosti sen ylös.Käännetty: Emme pelaa mitään kentällä, mutta olemme ihmisiä, eikö niin? “Tämä on kuva, joka esittää suuren taistelun Twickenham”, kirjoitti Twitter virallisia suhteessa Etelä-Afrikkalainen Rugby.

No, kun lauantain lopullinen, Williams osoitti jättiläinen mies tilanne znovu.Ve video on todellakin itse, voit nähdä, kuinka hän sai neljätoista tuulettimen Charlie Lines hänen kultamitalin kisoissa: kun euforia juoksi nurmikolla Twickenham stadionin vartijan se tinkimättömästi kaatoi – muutaman askeleen päässä Sonny Bill Williams.

“Nautin kunnia pyörät, hän oli oikein edessäni nakouřil, “kertoi SBW Toimittajat:” Olen pahoillani hänen puolestaan, joten halusin tehdä jotain, koska mitä tänä iltana muistaa hyviä.Toivon, että mitali ryntää kaulaansa sen sijaan, että se olisi kotona seinällä. Kuvitelkaapa olisi nuorempi veli tai veljenpoika joku joukkue – se olisi minun kaveri vartija sai mukavan selkäsaunan! “Koti

Sonny Bill Williams hoidosta yhden erittäin hilpeä piste podařeného mestaruudesta. Turnaus, joka otti Kaikki Mustat tyylillä.

“Meidän pukuhuoneessa, katsottiin veljeyttä”, kertoi rugby. “Tämä on perusta. Olimme siinä vaiheessa, jotka tuntevat toistensa jonnekin hypätä päistikkaa. “Koti

Ja hänen tapauksessaan ei koske ainoastaan ​​auttaa lähimmäistäsi urheilussa.

Ja lopuksi mitalin Sunnuntain gala-iltana mestaruuden lopussa saatiin korvaava. “Tämä on viimeinen, joten älä menetä häntä”, valvoja suositti.Will SBW murisee hänet seinään?