Parhaat kertoimet Ruotsi

Vedonlyöjien panokset eivät ole laajalti levinneet niiden erityispiirteiden vuoksi. Nyrkkeilykilpailut ovat epäsäännöllisiä, urheilijoiden asemaa on vaikea seurata. Monet vedonlyöntistrategiat eivät toimi nyrkkeilyn tapauksessa. Mutta elämää hakataan, tietäen, että voit ansaita.
Nyrkkeilyjen tyypit:

Vedä lopputulokseen

Vakiotyyppiset vedot – panos vastakkainasettelun kokonaistulokseen. Vaihtoehtoja voi olla kolme: kunkin nyrkkeilijän voitto ja piirtäminen. Nyrkkeily on erittäin harvinaista. Tyypillisesti vedon kertoimet ovat yli 20, kun taas suosikin voitto on arviolta 1,01 – 1,5.

Varhainen voitto

Varhainen voitto nyrkkeilyssä on kaatuminen bästa odds, kun yksi vastustajista jättää lyönnin, putoaa ja ei voi nousta taistelemaan sääntöjen sallimassa ajassa. Karsinnat ovat usein vakavia painoja, sillä tässä luokassa urheilijoilla on vakavin isku.

Voittaa pisteitä

Nyrkkeilypuku voi kestää kauan ja olla päättymättä. Tällöin tuomareiden on päätettävä, kenelle voittaa voitto. He laskevat kunkin urheilijan hyödyllisten toimien kokonaismäärän, laskevat pisteitä ja tekevät tuomion. Tällaiset päätökset eivät aina ole objektiivisia, mutta ei ole vaihtoehtoa: nyrkkeilijät eivät voi taistella loputtomasti.

Vedä kierrosten määrä

Nyrkkeilyn sääntöjen mukaan ottelu on rajoitettu tiettyihin kierroksiin. Tapahtuman yhteydessä taistelu päättyy ennenaikaisesti. Kierrosten lukumäärän panoksen ydin on arvata kuinka monta kierrosta taistelu kestää. Voit ottaa joko tarkan summan tai kokonaismäärän.

Mitä etsiä ennen vedonlyöntiä nyrkkeilijälle

Fyysinen kunto

Nyrkkeilykilpailut ovat harvinaisia, joten on tärkeää arvioida urheilijan fyysinen kunto ja hänen halukkuutensa taistella. Jos nyrkkeilijällä oli äskettäin vahinko, ehkä välttämätön ehto, jota hän ei ole vielä saavuttanut eikä kykene taistelemaan täysimääräisesti. Vahinko ei vaikuta pelkästään iskuvoimaan ja liikkeen nopeuteen vaan myös nyrkkeilijän tyyliin. Esimerkiksi hyökkäävä nyrkkeilijä joutuu puolustamaan enemmän vahingon jälkeen, ja tämä on hänelle epätavallinen tyyli. On todennäköistä, että hänet voitetaan.