John Terry saattoi jättää Chelsean pelit uudelle Aston Villa -kaupalle

Terry allekirjoitti viime vuoden heinäkuussa Villain kanssa kannattavan yhden vuoden sopimuksen ja paljasti tuolloin, että hän oli laskenut tarjoukset jäädä Premier-liigaan, koska hän ei halunnut kohdata Chelseaa, jossa hän teki 717 esiintymää 22 vuoden aikana.

Kysyi, oliko se varma, että Terry pysyy, jos Villa voittaa Fulhamin, johtaja Bruce vastasi: ”No, emme ota häntä Chelsea vastaan, jos hän haluaa. Toivon todella todella, että hän laukaisee sen. Kaikki nämä puhelut hänelle, hän ei ole pettynyt siihen. Et voi olla pettynyt, kun kävelet täällä. ”

Bruce sanoi, että Terry oli ollut valtava vaikutus Villaan kentällä ja pois. ”Tiesin vain, mitä hän antaisi. Olkaamme oikeudenmukaisia, hän on ollut yksi maamme suurista puolustajista.Hän on miesten suuri johtaja, jota emme tuota monta enempää ja hiljaisella tavalla; hän ei ole juoksija ja ryöstäjä, hän ei ole se, joka laittaa päät läpi ovien kautta. Hän on rauhallinen. [Jack] Grealishin kaltaiset ihmiset ovat katsoneet häntä ja ajatelleet: “Onko se niin, että minun täytyy olla alkuun pelaaja?” ”

Bruce’n vastakohta lauantaina, Slavisa Jokanovic, on sanoi, että hän aikoo painostaa Terryä ja James Chesteria ja odottaa parin tekemästä virheitä. ”Kokemus elämässä on tärkeä, mutta se ei ole kaikki”, Fulhamin johtaja sanoi. ”Kun puhut kokemuksesta, josta puhut menneisyydestä. John Terry on loistava pelaaja, joten James Chester. Heillä on kokemusta tällä stadionilla.Mutta luultavasti he eivät voi olla parhaimmillaan juuri nyt. Stoke City nimittää Gary Rowettin kolmivuotisen sopimuksen johtajaksi Lue lisää

“Olemme nuorin joukkue, joukkue, jolla on enemmän energiaa. Uskomme tyyliin. Uskomme, että voimme hallita tilannetta. Aiomme yrittää torjua Terryä nopeita ja vahvempia pelaajia vastaan. Odotan, että hän voi tehdä jonkin verran eroa. Hän pelaa monimutkaisessa asemassa. Me kaikki voimme tehdä virheitä ja odotan joitakin virheitä hänen puoleltaan. ”

Jokanovic vastasi kiinnostaviin huhuihin Chelseasta sanomalla:” Minulla on sopimus ja se on se. En ajattele tulevaisuutta. Tämä peli on niin suuri, etten tiedä, mitä aion tehdä sunnuntaiaamuna. ”