Unibet internetes fogadóirodák

Ronald Koeman az ajtót nyitva hagyta Joe Hart után, miután az Anglia kapusának drámai esése a Manchester City kegyelméből.

Hart nem tudott szerepeltetni a város első két játékában a szezonban, és Unibet fogadas várhatóan ezen a nyáron elhagyják. Miközben az Everton-menedzser nem volt hajlandó közvetlenül kommentálni a 29 éves férfiakkal kapcsolatos pletykákat, azt mondta, hogy „három kapusra van szükségük”.

„Nem szeretek beszélni a pletykákról” Koeman – mondta, és ez a következő két hétre érvényes. Olyan sok játékos csatlakozik az Evertonhoz, és ma Joe Hart, de nem szeretem a Unibet internetes fogadóirodák szerződésekről beszélni.

„Azt mondhatom azonban, hogy mindig olyan játékosokat keresel, akik erősebb csapatot készítünk, mint mi.Az egyik feladatunk, hogy javítsuk a csapatot, és ha nincs ilyen típusú játékosunk, akkor aláírjuk azt a játékost. ”

Koeman kollégája, Martin Stekelenburg, az 1–1-es döntetlen volt a Tottenhamrel Hotspur szombaton, míg Joel Robles a Premier League tapasztalattal Unibet rendelkezik. Harmadik választásukkal rendelkező tulajdonosuk unibet fogadási bónuszt azonban a nem tesztelt 19 éves Mateusz Hewelt.

„Három kapusra van szükségünk” – mondta Koeman. – Van Joel, van Martin, van egy fiatal kapus. Nem szeretnénk megállítani a fiatal játékosok fejlődését.Ez az a döntés, amit meg kell tennünk. ”

Koeman azt is elmondta, hogy Romelu Lukaku először megjelenhet a Unibet szezonban, amikor Everton szombaton utazik West Bromwich Albionba.

Belgium a csatár a Chelsea-val összekötő transzfekciós spekuláció tárgyát képezte, és Koeman azt mondta, hogy Lukaku a szezon előtti mérkőzésen egy sarokba esett. – Romelu az első tréningét ma reggel minden probléma nélkül csinálta – mondta. „A holnap döntése, Unibet hogy részese-e a szombati csapatnak.” Facebook Twitter Pinterest Romelu Lukaku visszanyert egy vágott sarokból.