Nadal voitti savi turnauksen Hampurissa, otsikot myös Thiem ja Isner

Dominikaanisessa tasavallassa Dominic Thiem voitti Itävallan kolmannen ATP-kiertueen. Viimeisessä Belgian David Goffin teki 7: 5, 6: 2. WTA Tourin kahden finalistin ottelun välinen ottelu voitti Baku Margarita Gasparjanista Venäjältä.Koviin pintoihin azerin pääoman kukistamalla vastustaja Romanian Patricia Mary Tigovou 6: 3, 5: 7 ja 6: 0.

Nadal lähestyi Vilasovu kirjaa

top kylvetään Nadal Hampurissa toisti voittonsa 2008, menettää vain kaksi nimikettä suosikki pinnasta tallentaa entiseen Argentiinan tähti Guillermo Vilas.

Fogninimu palasi yhdeksän kertaa mestari Roland Garros tämänvuotisen tappiot savea, jota Italian kärsi Barcelonassa ja Rio de Janeirossa.

viimeisessä taistelussa Hampurissa kesti kaksi tuntia ja 34 minuuttia. Se alkoi kaksitoista minuutin pelaajalla, jossa Nadal menetti toimituksen. Palvelu ja pelaajat ottivat seuraavan kolmen pelin.Sitten he jatkoivat kasvatuksesta kahdestoista peli, jossa entinen maailman ykkönen käytti brejkbol neljänneksi ja voitti avaamista asetettu.

toinen joukko, kun taas Nadal menetti kolme hallinnon, mutta vastustajat ottivat hänet neljä kertaa. Viimeksi kerran kahdestoistata uhkapeliä, jossa hän muutti ensimmäisen miekan. Tämä kausi, Nadal voitti turnauksen ja kolmas yleinen, on kerännyt 67 nimikkeitä.

Thiem hävisi finaalissa kylvetään johtaja

elämässään hän voitti kaksikymmentäyksi kauden Thiem ensimmäinen toukokuussa Nizzassa, viikko sitten, voitti Umag ja on nyt hyvin savi Gstaadissa.Kolme turnausta yhden kauden oli noussut hallitsevaksi kuin vasta toinen itävaltalainen kun entinen maailman ykkönen Thomas Muster.

Hänen onnistunut sarja voi Thiem venyä ensi viikolla Kitzbühel, jossa hän oli viime vuonna finaalissa, joka voitti Goffin. Nyt Belgian teurastus ja hän palasi säätää keskinäistä tasapainoa 2: 3rd

Final debutantes voitti Gasparjanová

sekä Gasparjanovou ja Tigovou asui Bakussa jo menestyksekkäästi mukana puolivälierissä, joilla on parannettu prosessi vastaamaan otsikko.Kaksikymmentä Gasparjanová kunnes tällä viikolla voitti tärkein kilpailu WTA turnauksessa yhden ottelun vuoden vanhempi Tigová oli yksi voiton hänen luottoa. Koti

Moskova natiivi Gasparjanová onnistui nykypäivän finaaliin ottamaan ensimmäiset turnauksessa ja Tigové ottelu päättyy nopeammin. 5: 4: ssä toinen joukko oli voittaja, mutta palvelu ja sitten koko joukko menetti. Kolmannessa asetettu hän hallitsi mutta soupeřce on antanut “kanarian”.

Isner laajentanut sarja

Amerikkalainen tennispelaaja John Isner voitti kolmannen peräkkäisen turnauksen Atlantassa. Kukistamalla Kyproksen Marcos Baghdatis 6: 3, 6: 3 ja voitti kymmenennen kappaleen uransa ja ensimmäinen tänä vuonna.

top kylvetään Isner oli Atlantin finaalissa viidennen kerran.Edellisen kuusi vuotta turnauksen siirrettiin Indianapolis pelannut vain otsikko vuonna 2012.

Ja kun vuosina 2010 ja 2011 menetti lopullisen kaksintaistelun maanmiehensä Mardym Kala, vuodesta 2013 hallitsee yhden ja jäljitteli entinen kolminkertainen mestari ja maanmiehensä Peta Sampras ja Andy Roddick. Koska ensimmäinen mutta voitti kaikki nimikkeet sarjassa ja viisi finaaliin osallistuminen on yksinäinen ennätys.

Baghdatis, joka saavutti finaalipaikan jälkeen lähes neljä vuotta, voitti kuudes ja keskinäisen ottelun. Jopa 13: n Isnerin pelin avulla hän ei antanut vastustajansa yhdelle brejkbolulle.Ensimmäisessä sarjassa ainoana mahdollisuutena oli käyttää Baghdatisin suorituskykyä toisessa sarjassa, jossa hän otti palveluksen kahdesti ja peli päättyi tunti ja minuutti.