Valmentaja Sportingbet haluaa hyvää ottelua Pilsenissä

Vaikka Astra Giurgiu pelaajia tällä kaudella epäonnistuvat, valmentaja Marius Şumudică on vakuuttunut, että hän pelaa torstaina Europa League kentällä Pilsen iso ottelu. Asiakkaat eivät tule puolustamaan ja he haluavat Victoria asettua kasino ja näyttää faneille mukava jalkapalloa.

“Meille se on erittäin tärkeä peli kannalta Sportingbet progressiivisen mahdollisuudet. Tapaamme hyvän mančaftem, joka kokemusta Euroopassa . mutta me olemme valmiita ja teemme kaiken voitavamme, mitä meille tapahtui positiivisesti. tulimme pelata hyvää jalkapalloa, vaikka kilpailijat ja osoittaa yleisölle hyvä show, “ sanoi Şumudică on ennen ottelua lehdistötilaisuudessa.

“Kun saamme maaliin, joten en välitä, jos panemme yksi ylimääräinen.Se on meidän filosofia ja niin me pelasimme viime kaudella. Uskon, että se osoittaa, huomenna. “ hän sanoi.

Astra hänen johdollaan viime kaudella voitti Romanian otsikko, mutta ensi vuonna sen jälkeen, kun kaksitoista kierrosta kahdestoista ja hävisi ja kaksi edellistä otteluiden european League. “Viime vuonna olimme nälkäisiä menestykseen tällä hetkellä menetimme muutaman laatu pelaajia ja uusia emme vieläkään pysty sisällyttämään mančaftu” selitti Şumudică.

“olemme hyviä ja hyvä käsityö, mutta olemme Sportingbet bonus vielä matkalla ja etsimme. Mutta varoitan teitä siitä, että huomenna pelaamme suurta peliä. Meillä oli haastatteluja pelaajien kanssa, ja uskon, että meillä on suuri taistelu täällä.En voi luvata, mutta olen vakuuttunut siitä. “ sanoi valmentaja Astra.

Myös hyökkääjä Denise Alibeca, joka on jo nimennyt talvella siirtyä Steaua Bukarest. Ainoa poissaolo on niin loukkaantunut Felipe Teixeira, laitahyökkääjä, joka kaksi vuotta sitten sai Pilsen paras Petrolul Ploieşti. “se on meidän suuri menetys,” myönsi valmentaja.

toista mutta voi toiselle pelaajalle, jolla on kokemusta Sportingbet Brasil otteluissa kanssa Pilsen. sitten hän aloitti Ploiesti ja Portugalin tulppa Geraldo Alves vietetään Štruncovy hedelmätarhoissa voittaa 4: 1. “Viktoria on nyt erilainen joukkue kuin se oli silloin. Se oli vielä Paul Horváth, joka antoi hänelle upeat passeja.