Englannin tuntemattomat tuntemattomat jättävät meidät aavistumattomiksi heidän maailmancupin suuntauksesta

Kukaan ei tiedä mitään. Yksi Alex Fergusonin parhaista linjoista on niin ikimuistoinen, koska se tunnustaa kaaoksen ratkaisevan osan yhdessä hänen taiteellisimmin strategisista kampanjoistaan. “Jalkapallo, verinen helvetti…”.

Kukaan ei tiedä mitään Englannin etenemisestä tämän maailmancupin aikana. Vai tekevätkö he? Riippuen siitä, mikä kaaos ilmaantuu, Gareth Southgate voi osoittautua Englannin suurimmaksi asioiden tietäjäksi – kenties viimeiseksi sellaiseksi yksilöksi kansakunnassa, joka ryöstää kohti järjestelmällisesti järjestäytymätöntä apua Sportingbet kaikissa muissa osastoissa, etenkin hallituksessa. Miksi kolme lionia on muodissa taas Englannissa | Paul MacInnes Lue lisää

Tai hän ei ehkä.Kuten Donald Rumsfeld kerran totesi, haasteessa, jota hän epäoikeudenmukaisesti harhautti (vaikka hän osoittautuikin erikseen anteeksiantamatta, tappamatta tappamatta): ”On olemassa tunnettuja; on asioita, joiden tiedämme tiedämme. Tiedämme myös, että tunnetaan tuntemattomia; toisin sanoen tiedämme, että on joitain asioita, joita emme tiedä. Mutta on myös tuntemattomia tuntemattomia – sellaisia, joita emme tiedä, joita emme tiedä. ”(ITV, jolla ei ole Rumsfeldia heidän pundit-paneelissaan, on väittämättä turnauksen tähän asti suurin miss.)

Kaikki meistä vaaditaan tällä hetkellä pubikeskusteluja tai Internet-keskusteluja tai kirjoittamaan artikkeleita, joissa peitetään yleinen sietämättömyytemme siitä, mitä Englannin kanssa tapahtuu.Jotkut ovat onnekkaita ja saavat Sportingbet live stream takautuvasti luotonsa tapahtumista, jotka olisivat yhtä helposti voineet mennä toiseen suuntaan; toiset vain kiistävät koskaan sanoneensa vievänsä. Yleensä median suhde mihin tahansa Englannin puoleen on yhtä paljon kuin Sybil Fawlty luonnehti Basilin suhdetta hotellivieraisiin: “Etkö koskaan saa sitä oikein, eikö niin? Tunnet joko indeksoivan niitä ympäri, nuolee heidän saappaitaan tai syljet myrkkyä heihin kuin joku bentseroidut puffadder. ” ensimmäinen vihje siitä, mihin Englanti on menossa niiden 6-1 voiton jälkeen Panamasta. En tiedä mitä tapahtuu, mutta… mielestäni pidän siitä?Kysy minulta uudestaan ​​perjantaina.

Pidän todella siitä, että useimpien ihmisten ilo tunnustaa iloisesti, että se tapahtuu todennäköisesti rinnalla ja levittää mielettömään uutisiin joka minuutti. Asiat voivat olla täysin epävarmoja – mutta Jumalan tekemä, ainakin ne ovat iloisia. Englannin tämänhetkinen turnaustila on paljon kuin Westleyn muistelu Dread Pirate Robertsin työskentelystä The Princess Bride -sarjassa (William Goldman taas). Joka ilta hänelle kerrottiin: ”Hyvää yötä Westley. Hyvää työtä. Nuku hyvin. Tapan todennäköisesti sinut aamulla. ”Kansakunnan toiveet ovat suurin piirtein Sportingbet samassa asemassa. Ja kuten Westley huomauttaa: ”Minulle se oli hieno aika.”

No, hyvin. Voisin jopa kehittää perhe-syyllisyyden, jos tämä jatkuu paljon kauemmin.Argiesin toimintahäiriö – hermot / kapinahuhut / tunteelliset vuoristorataryhmäpelit – on kuin nouseminen kaukomatkalle ja nähdä joku, jonka vauva on romahtamassa, kun olet itse käynyt läpi tarkan kokemuksen itse. . Anat heille sympaattisen ilmeen, jossa lukee “Olen ollut siellä” – mutta pääasiassa tunnet valtavan, innostavan helpotuksen, että se ei ole sinä. Vuonna 2016 olisit katsellut Englantiin, sitten katsellut Brexitiä ja pitänyt entistä monimutkaisempana ratkaistavana ongelmana.

Ja metaforisesti sanottuna Englannin kannattajat ovat ottaneet paljon huutavia vauvoja lennoilla muutaman viimeisen turnauksen aikana.Vain kaksi vuotta sitten keskiviikkona Englanti lähti EM-kisoista Islantiin – tapahtuma, joka oli itse vain neljä päivää sen jälkeen, kun Britannia lähti EU: sta Nigel Farageen.

Tuo kohtalokas yö Nizzassa. oli vain viimeisin pitkällä esiintymisrivillä, mikä vahvisti epäilystä siitä, että Englannin paidan lahjoittaminen oli psyykkisen pallon vetämistä. Pelaajista, jotka esiintyivät loistavasti klubiensa parissa, vaate tehtiin toivottomiksi. Tuntui hullultä, että vietimme miljardeja lentokuljettajiin ja mitä tahansa, kun pääministerin olisi pitänyt tehdä vain hankinta-sopimus Niken kanssa. Kolmannen maailmansodan tapauksessa taktiikka olisi ollut yksinkertaisesti pudottaa hyötykuormat Englannin paitoja vihollisjoukoille ja katsoa niiden menevän palasiksi. Thomas Vermaelen: angofiili, jolla on suuret toiveet Belgiasta – ja Englannista. Lue lisää

Vielä nyt, tämä.Varmasti Gareth Southgatelle tulisi antaa psykologian kunniatohtori yhdestä parhaista Wienin kouluista? Jo kesäkuussa 2016 olisit katsellut Englantiin, sitten katsonut Brexitiä ja pitänyt entistä hieman suurempana ja monimutkaisempana ongelmana. Mutta mikä käänne – ja älä unohda, että myös siellä oli koko Allardyce-interregnum. jos Gareth Southgate olisi ollut vastuussa siitä? Ajattele sitä, miksi minua ei ole vielä kirjoitettu? Olipa mikä tahansa valvonnan syy, uskon ehdottomasti, että se tulee tulevina päivinä jonnekin deliriiniseen kommenttimaisemaan.Jos lyömme Belgiaa, Southgaten ehdotuksista, joiden pitäisi ainakin kuulla Brexit-prosessin suhteen, tulee vain puolivoinen; Jos pääsemme lopulta neljänneksen ohi, Southgaten lähettämistä Dexeun sihteeriksi koskevat vaatimukset muuttuvat virallisiksi ja kuuroiksi.

Arvokkaan maan joku, joka voi päästä sinut toimitiloihin, on kuningas. Tai toisin sanoen: Tiedät jotain! Tietäen jotain! Valtakuntamme miehelle, joka tietää jotain!