Koripallon juniorit ovat edenneet Euroopan mestaruuskisoihin 3×3

Tsekin johtama Michael Uhrová koostuu Adela Neubauerová, Fadrhonsová Carolina, Michael Gaislerová ja Veronika Pondělíčková aikana kaksipäiväisessä turnauksessa syksyllä. Ja se kohtasi paitsi koti valinta, mutta esimerkiksi Läpileikkauskalvot tai Maďarkám Francouzkám. Koti

“Kun niin selkeä, se ei ollut. Joukkueet tulevat enimmäkseen nuoremmille pelaajille. Sanoin, että meille suurimmat kilpailijat ovat Ranska ja Unkari. Se oli turnauksen aikana vahvisti myös, “hän Uhrová sulkea tuloksia Ranska (14:12), ja jopa kaksi Unkarin (15:11 ja 17:13).Unkarilaiset koska Tsekin joukkue voitti myös lopullisessa.

Triumph lämmittää Tsekin kvartetti, mutta kuka olisi uskonut, että se takaa helpompi vastustajia EM, hän olisi ollut väärässä: “Periaatteessa meille mitään ei tarkoita. ME: n vedonlyönti tehdään rankingissa. Turnaus antoi tytöille luottavan, että he voisivat kukistaa ketään. Loi hyvät minulle päähän. ”

On epäselvää, onko Tšekin maajoukkue matkustaa Valko ME (21-23 08) samassa koostumuksessa. “On ennenaikaista puhua siitä vielä. Käsittelen nimitystä viikolla. Mestaruus on törmännyt valmisteluun extralig. Minun täytyy pyytää vapauttamista.Sääntöjen mukaan, mutta en voi korvata enintään kaksi pelaajaa, “Uhrová breaking your head.

” En usko meidän seurat vapauttaa pelaajat harjoitusleirin. Ehkä menemme päivän etuajassa, jotta voimme zatrénovaly paikoillaan. Aion ehdottomasti ottaa vaan uuden lelun, se olisi vaikeaa aikaa. Joko mennään samassa koostumuksessa, tai ottaa yksi tytöistä tänä vuonna pelataan MM-kisoissa “kertoo tiiminvetäjä.

Hän kuitenkin myöntää, ettei ole paljon syytä jotain nelihenkinen kokoonpanolla muutos:” Joukkue Riiassa toimi hyvin. Tytöt erittäin kovaa, jonka kanssa meillä oli ongelmia MM-kisoissa. Täällä regaled eri tyylillä. Meillä oli hyvä levittää, tytöt ampui ulkopuolelta ja osasi selviytyä hyvin karkea pelata. ”

Tämä on mukaan Uhrová muutti reunaan pahuus. “Tytöt kieltäytyi provosoi.Paitsi yksi tapaus “, hän nauraa muisti Uhrová syrjäytymisen Adela Neubauer päästi kilpailijat kuten umpimähkäinen iskussa.