John Wall sai 22 pistettä, kahdeksan avusta

Joten heillä oli kotitehtäviä. He saivat 51 laukausta 90 laukauksestaan. 57 prosentin onnistumisaste oli kauden korkein. Tomáš Satoranský ei kuitenkaan käyttänyt paljon tarjottua tilaa, ja teki vain yhden kolmesta yrityksestä ja kaksi pistettä. 15 minuutissa hän lisäsi kolme levypalloa, apua ja voittoa.

Hänen joukkuetoverinsa tekivät paljon enemmän. Otto Porter Jr. on pelannut kauden parhaan ottelun 29 pisteellä ja seitsemällä levypalvelulla. Hän teki 16 pistettä joukkuetta kohtaan, joka osoitti kiinnostusta häneen viime viikonloppuna. Hän teki kuusi seitsemästä yrityksestä.

John Wall sai 22 pistettä, kahdeksan avusta ja seitsemän levypalloa, Bradley Beal 18 pistettä. , kahdeksan avusta, kuusi levypalloa ja kolme lohkoa, ja Austin Rivers sai 18 pistettä, joista 12 piiloutui viimeisellä neljänneksellä.Se, että puolustuksemme auttoi meitä More info voittamaan tämän ottelun, “hän lisäsi.” Puolustuksemme on nyt kauhistuttava “, kertoi New Orleansin valmentaja Alvin Gentry. Davis oli Pelicansissa. Julius Randle tasoitti 29 pistettä kauden enimmäismäärällä ja lisäsi 15 levypalloa ja seitsemän avusta. Nikola Mirotič lisäsi 24 pistettä ja yhdeksän levypalloa, E’Twaun Moore 19 pistettä ja kuusi voittoa, ja Jrue Holiday sai 16 pistettä plus yhdeksän avusta.

Warrioreja veti Kevin Durant, joka paransi kausiluonteista maksimiaan 44 pisteellä ja antoi silti 13 levypalloa ja seitsemän avusta. Klay Thompson, kirjailija 31 pistettä. Damian Jonesin Pivotman lisäsi 13 pistettä.

Buddy Hield oli vierasjoukkueen eniten maalintekijä 28 pisteellä, jopa seitsemän levypalloa.Houston-tähti teki 44 minuutin sisällä yhdeksän tappiota. Eric Gordon hyppäsi viiden parhaan joukossa Paulille ja sai 28 pistettä. Clint Capela hallitsi 12 pistettä, 10 levypalloa ja neljä korttelia.

DeMar DeRozan oli paras Spurs-maalintekijä 34 pisteellä ja hallitsi seitsemää avustajaa. Bryn Forbes teki 18, Davis Bertans 17 ja LaMarcus Aldridge 15 pistettä. Harrison Barnes sai vielä 20 pistettä, Luka Dončič sai 15 pistettä ja kahdeksan avusta, kun hän hyppäsi puolustajan asemaan loukkaantuneen Dennis Smith Jr. Wesley Matthews sai 15 pistettä. DeAndre Jordanilla on 14 pistettä ja 13 levypalloa.

Jayson Tatum oli ottelun paras maalintekijä 21 pisteellä, Kyrie Irving ja Marcus Smart auttoivat Celticsia 19 pisteellä.Viimeinen – Dallasin kotoisin oleva – sai teknisen virheen tuulettimessa käydystä riidestä. Jaylen Brown sai 16 pistettä.

Karl-Anthony Towns sai 35 pistettä, 22 palloa ja 6 avustamista ja johti Minnesota kotivoittoon Chicago : sta. 111: 96, Derrick Rose teki 22 pistettä 22bet entistä joukkuetta vastaan. Dario Sharic on tehnyt parhaan ottelun Minnesota-pelipaikassa 19 pisteellä ja 14 levypalvelulla, Jeff Teague lisäsi 18 pistettä.

Andrew Wiggins, joka ohitti kaikki 12 laukausta, epäonnistui. Ja Robert Covington, joka käänsi vain yhden 18 yrityksestä, poltti. Bullit eivät auttaneet Zach LaVinin (28 pistettä plus kahdeksan levypalloa) ja Jabari Parkerin (27 pistettä plus seitsemän levypalloa) seuraavia 20 pisteen iltaa. Justin Holiday lisäsi 31 pistettä 14 pistettä, 11 levypalloa ja viisi avusta.