Zenit – Mestarien liigan välierä

Samanaikaisesti kipeä kohtaan lisäävät optimistiset nuotit jo käyttöön otetut uudet stadionit: Kazan Arena ja Otkritie Arena. Analyysin mukaan fanien määrä lisääntyi vastaavasti Rubinin ja Spartakin peleissä. Toivotaan, että Premier League -prosessin läsnäolo, joka on saavuttanut kauden 2014/2015 vähimmäismäärän viimeisen 20 vuoden aikana, kasvaa merkittävästi.

Venäläiset seurat eivät miellytä niin usein kotimaisia ​​katsojia kevättaisteluilla Mestarien liigassa. Ryhmästä poistumista pidetään kiistattomana menestyksenä, mutta pääsy maineikkaimman Eurocupin puolivälierään on jo ongelma. ”Zenith” joutui jo pitkään tunnettujen syiden vuoksi askeleen eteenpäin kansainvälisellä tasolla, mutta Petersburgerit tulivat arka, kun ratkaiseva hetki saapui. Tällä kaudella sinivalkoinen-sininen osoitti todella upeaa esitystä Mestarien liigan ryhmävaiheessa: he lyövät kaikkia ja kaikkea, melkein saavuttivat ennätyksen, ja Euroopan kansalainen oppi Artyom Dzyuban nimen oikean ääntämisen. Osastot Andre Villas-Boas tuhosivat stereotypiat peräkkäin osoittaen paljon merkityksellisemmän pelin Euroopassa kuin omassa säännöllisessä mestaruuskisassaan. Vaikka edustajamme edustavat yleensä täysin vastakkaisia ​​tuloksia. Kaikki tämä antaa kauaskantoisia odotuksia tulevalle pudotuskierrokselle.

Jos ennen tätä Mestarien liigan 1/8-finaalin tasapeli ei aina ollut suotuisaa Zenitille (kaudella 2013/2014 Dortmund Borussia sai sen), Benfica putosi tässä arvonnassa. Joukkue on tietysti vahva, mutta tämä ei ole Barcelona, ​​Real Madrid tai Bayern, kilpailussa, jonka juonit joutuvat kysymykseen arvokkaasta tappiosta.

Hulk, pysy ikuisesti!
Tämän kauden alkupuolella Zenitin usean miljoonan dollarin hankinta perusti täysin ja täysin sen korkean aseman Pietarin leirillä. Hulk teki 20 pistettä maaliliiton maalipistejärjestelmässä, johon sinun on lisättävä vielä kolme maalia ja neljä avustettua Mestarien liigassa. Yhteensä – 27 tehokasta toimenpidettä, mikä osoittaa, että brasilialainen osallistui 58%: ssa Zenitin tekemistä tavoitteista kauden 2015/2016 aikana. Hulk on todellinen Venäjän pääliigan koristelu, joka onnistui voittamaan sopeutumisen alkuperäiset vaikeudet ja saavuttamaan kiistattoman auktoriteetin mestaruuskilpailuissamme.