Voit erottaa toisistaan ​​yksinkertaisesti kääntyä tilastotietoihin

Voit erottaa toisistaan ​​yksinkertaisesti kääntyä tilastotietoihin: 54 minuuttia kului kentällä pelimerkinnässä “Sassuolo”, Palacio maalasi maalilla ja kaksi avustajaa, ja joka korvasi Militon, päinvastoin, teki kaksi kertaa ja antoi yhden maalin. Toinen argentiinalainen Ricardo Alvarez kukoistaa. Kerran Arsene Wenger taisteli hänen edestään, mutta Massimo Moratti otti rasvaisen lompakon. Alvarez pidettiin kolme vuotta sitten “Inter”: ssä yksi Argentiinan lupaavimmista pelaajista. Hän ei kuitenkaan heti aloittanut pelaamista Italiassa, lähinnä “loukkaantumisten” vuoksi. Samalla kaudella Alvarez oli ilmeisesti päättänyt saada kohtalonsa viime vuosina. Neljä Serie A: n peliä, hän on jo voittanut kaksi maalia ja kaksi avustajaa. Lisäksi tähän suorituskykyyn lisätään erinomainen tarkkojen kulkuneuvojen indikaattori: 83 prosenttia on kunnioitusta herättävä hahmo pelaajalle, joka pelaa kymmenen parhaan joukkoon. Ricky jätetään fysiikan kiristämiseen, koska ottelun lopussa hän hidastaa hieman, ja sitten hänestä tulee keskeinen hahmo ”Inter” -hyökkäyksessä.

On selvää, että joukkue valitaan vähitellen pelikriisistä. ”Juventuksen” kanssa tekemä piirtäminen, puhumattakaan voitosta ”Sassuolo”, se osoitti selvästi. Lähitulevaisuudessa tiimi odottaa otteluita ”Fiorentinan” ja ”romanien” kanssa, minkä jälkeen on mahdollista sanoa varmasti, kykeneekö Inter korkeimpiin paikkoihin. Jos näissä peleissä interistit pystyvät pisteyttämään maksimipisteet, on mahdollista puhua luottavaisesti suuren joukkueen herätyksestä.

“Sunderlandin” pimeässä valtakunnassa oleva valo lähti yhtä nopeasti kuin viime kevään aikana.

Sunnuntai-iltana kaikki uutiset urheilusivustot olivat hämmentyneitä uutisista – englantilaisen Sunderlandin johto päätti hylätä yhden kauhean ja hullun (sanan hyvässä mielessä) nykypäivän asiantuntijoista Paolo Di Canion valmennustehtävistä. Vain harvat olisivat voineet ajatella sellaista italialaista viime kevään lopputulosta, kun Rooman kotoisin oleva ryhmä hyväksyi puretun klubin ja onnistui pitämään hänet Premier Leagueissä, kun he saivat pisteytyksen murskaavassa voitossa Newcastlen ja Evertonin derbyissä.