Varsinkin van Gaalin virkaajat eivät pidä hänestä tarkalleen

Monet United-fanit suostuvat mielellään Van Gaalin poistumiseen ja hänen tilalleen Mourinhoon. Joku jopa huusi Portugalin nimeä sunnuntain keskusteluissa Norwich Cityä vastaan. Riippumatta siitä mitä he sanovat, portugalilainen nimi on synonyymi palkinnoille, ja monien innostuminen on ymmärrettävää.

Hyökkäys, hyökkäys, hyökkäys!

Paljon voidaan sanoa vierailusta Louis van Gaalin klubilla, mutta haluan korostaa sitä tosiasiaa, että niin kutsuttu United Way -periaate – usko nuoruuteen ja kaunis hyökkäävä tyyli, joka on ominaista Sir Alexin tai jopa Sir Matt Busbyn aikojen joukkueelle – elää edelleen tuhansien faneiden sydämessä. . Jokaisessa ottelussa klubin fanit epätoivoisesti vaativat hyökkäystä, jonka Alankomaiden seurakunnat valitettavasti sivuuttavat.

Varsinkin van Gaalin virkaajat eivät pidä hänestä tarkalleen, koska joukkue hyväksyi Louisin johdolla lopulta Italian pelitodistukset, joissa miekanomistus- ja puolustustilastot ovat vallitsevat. Nuoruuden suhteen Van Gaal jakoi aina vanhat postulaatit – hänen johdollaan suuri joukko akatemian tutkinnon suorittaneita oli tärkeimpiä, mukaan lukien Paddy McNair, Tyler Blackett, Rhys James, Jesse Lingard, Tom Thorpe, Guillermo Varela, Saidi Dzhanko, Andrea Pereira ja Cameron Bortwick-Jackson.

Huomaa, että nyt klubi jatkaa uskomatonta sarjaa, jossa ainakin yksi kotitekoinen pelaaja ilmoitettiin joukkueelle jokaisessa ottelussa lokakuun 1937 jälkeen. 3771 pelissä tämä upea ennätys jatkuu.

Van Gaal jakaa tietyssä mielessä yhdistyneen tyylin, mutta pelin osalta nykyiset mancunialaiset ovat vähiten kuin menneisyyden mestarijoukkueet. Hollantilaisen halu pelata jalkapalloa, joka oli sidottu hallussapitoon, johti siihen, että “Old Trafford” on seurannut kuukauden ajan jo hidasta, joustamatonta peliä, ja jalkapalloilijoita, jotka melkein kävelevät puoleen vastustajistaan.