Teplice – Slavia 0: 1, neljä minuuttia ennen loppua, vuorottelevat Bílek päättivät

Teplice sortunut kotona toisen kerran peräkkäin, viimeisen kerran he eivät Jihlava vaikkakin odottamaton epäröimättä korjaamiseksi voittaa Zlin. Talteen tappion Slavia vieressä Sparta?

Slavia pelataan jälleen taloudellisempi jalkapalloa viimeisten viiden kaksintaistelut antoi yhteensä vain kolme maalia Teplice teki senkin jälkeen 292 minuuttia.

Stinadlech oli muutama lupaava vaihtoehtoja, kokenein Piták ei käänny 68. minuutilla, kun hän ohjasi ristin hyljännyt, mutta osui puolustaja.

jälkeen Bankers Teplice n oli kaksi, mutta Jablonsky lähietäisyydeltä header uudestaan ​​ja Krob mukava tunkeutumista osoittavat vain puoliverkkoihin. Ja niin rankaisee Bílek.

“Fighting lähellä ottelu mahdollisin tavoin, joka, jos mitään, ellei se sopii piirtää.Yhteensä pian kävi selväksi, että yksi tavoite päättää, annamme meille useita mahdollisuuksia menestyä. Menetämme niin paljon tämä viittaa niihin olimme taulukon yläosassa, “valitti Teplice valmentaja David Vavruška.

Slavisa alussa ottelun ajattelemaan puolustuskannalle. Hävittyään pallo välittömästi takaisin puolustava lohkon kotiin he yrittivät ovelampi joko kaksittain tai ohjuksia kaukaa. Ja niin ensimmäisen vartin kahdesti suppeasti jäi maalin Ljevakovič isännöi vuori hänen jälkeensä.

Mutta sitten hän alkoi olla vaarallista läpiajoja vieraita. Vuonna 21 minuuttia lensi sisään vasemmalta ruutuun ja suppeasti jääneiden Skoda ja kuusi minuuttia myöhemmin hän toisti saman toiselta puolelta musta.Slavia otti aloitteesta vähitellen, alkoi olla voimakkaampaa taisteluissa, ja kymmenen minuuttia ennen taukoa, hän asetti kotiin kalkinsa. Aluksi Pitakin vangitsemisen jälkeen Kenija ampui hyvästä paikasta maalivahdin slaavilaisuuden vieressä. Kulman, sitten přizvedl Latka pallo niin taitavasti, että juuri jäänyt maalin ohi senttimetriä.

Asiakkaat lisääntynyt aktiivisuus säilyy, vaikka tauko, mutta nyt täytyy vaihtaa vaarallisia kotiin. 57. minuutilla Fillo voitti vapaapotku parikymmentä metriä portilta, ja hän sitten ohjasi pallon yläkulmaan, josta hän riisuttu pois suuria Berkovec leikkausta. 76.minuutti kulman suuntasi runsaat Jablonsky, sitten taas potkut lähellä puolelle verkot Krob.

Slavia oli toisella puoliajalla vain yhden laukauksen, tukossa ampui Piták päässä pieni laatikko, mutta lopulta hieman onnea, tavoite on edelleen antaa sille. Jälkeen Voltrová peruutuksesta rajalla rangaistusalueen hän tuli lopettaa toiseen sub Bilek ja huomasi olevansa yksin ampui 86 minuuttia täsmälleen sopivaksi maalitolppa. Teplice oli tehokas vastaus voisi tehdä.

“Olemme ironisesti pelataan paremmin ensimmäisellä puoliskolla meillä oli mahdollisuudet tauon jälkeen, se sanoi. Oli onnellisempi joukkue, molemmilla joukkueilla oli samat mahdollisuudet. Bílek oli tarkoitus olla sarjassa, mutta päätin, että Pitak olisi hieman rakentavampi. Charles menetti liikettä.Voimme saada selkeän tavoitteen rangaistuksesta, Berkovec teki performanssin Olomoucin kanssa “, sanoo Dušan Uhrin Jr.