Tapahtuu, että suurimman potentiaalin

Ja silti. Talvi-kevät helvetin jälkeen klubi lopetti menestyksekkäästi ja poisti tärkeimmät ongelmansa: haavoittuvuus puolustuksessa, tasapainon puute kyljen välillä, laaja tila perusvyöhykkeellä. Arsene Wenger palautti hyvän nimensä ja löysi sopivan hetken muistaa aikaisemmat saavutuksensa: ”Olen ylpeä siitä, että voitin urallani seitsemän Englannin Cupia. Mitä tulee tulevaisuuteen klubissa, tiistaina tapaamme johdon kanssa, ja keskiviikkona tai torstaina kaikki käy selväksi. ”

Tuomiopäivä Kuinka olla nyt Arsen Wengerin kanssa Kuva: Metro, Sky Sports, Evening Standard

Tämä näyttää olevan täydellinen hetki lähteä. Toinen ei todennäköisesti pudota. Tarjous on erinomainen tulos mahtavasta ajanjaksosta. Wenger jättää kauniisti kotiseuransa ja antaa seuraajalleen joukkueen, jolla on tasapainoinen suunnitelma ja hehkuvat silmät. Ja fanit muistavat hänet voittajana.

On epätodennäköistä, että se olisi parempi Arsenin alla, huonompi – helposti. Joten on aika päättää tästä.

Tapahtuu, että suurimman potentiaalin omistajat löytävät kutsumuksensa pidempään kuin muut. He vaeltavat elämän läpi eivätkä tajua kykyjään tai, mikä vielä pahempaa, jättämättä sen täysin huomiotta. Mutta emme voi tehdä mitään, kun piilotetut taidot paljastetaan meille – riippuu vain meistä siitä, miten hävitämme ne.

Jalkapalloissa on erittäin tärkeää harjoittaa kykyjäsi nuoresta iästä lähtien. Lapsuudesta lähtien tulevat jalkapalloilijat työskentelevät ja hioa taitojaan hyötyäkseen näistä pyrkimyksistä tulevaisuudessa. Tämä ei kuitenkaan estä monia julistamasta itseään myöhässä, kieltämättä täysin käsitystämme siitä, kuinka jalkapallo toimii. Jamie Vardi, Ian Wright, Didier Drogba, Marcos Senna, Miroslav Klose, Ricky Lambert, Carlos Bakka, Fabio Grosso ja Aritz Aduris ovat vain muutamia esimerkkejä.

Mutta jopa tällaiset nimet haalistuvat taustalla, mitä Dario Ubner antoi, joka 35-vuotiaana viivästytti väliaikaisesti säännöllistä grappa-annoksen ja savukkeiden pakkaamista päivässä ja nousi maailman vahvimman liigan paras maalintekijäksi.