Tällaisten muutosten suuruutta tulevaisuudessa on vaikea yliarvioida

Hulk, kuten Wernbloom, Promes, Niass ja muut korkealaatuiset ulkomaiset mestarit, tekevät joukkueistaan ​​vahvempia, ja heidän korkeasta tasostaan ​​tulee eräänlainen viitearvo kotona kasvaneille pelaajille. Epäilemättä mestaruuden plus, kun sellaiset esiintyjät esiintyvät siinä, halutaan saavuttaa sen taso.

Vaihda huomenna
Uudenvuoden tärkein toive liittyy Euroopan mestaruuskilpailuun – huippuun, jonka Venäjän joukkue pyrkii kaikin tavoin valloittamaan. Mutta sitten, kun mantereen mestaruus menee historiaan, kotimaan vuoden 2018 maailmanmestaruuskilpailut tulevat etualaan. Kuka johtaa maamme maajoukkuetta Ranskan foorumin jälkeen, hän saa joukkueen, jonka kokoonpanossa on tehtävä merkittäviä muutoksia. Pelaajat, jotka määrittelevät venäläisen joukkueen ominaisuudet viime vuosina, menevät varjoihin. Tällaisten muutosten suuruutta tulevaisuudessa on vaikea yliarvioida. Fabio Capello toteutti huomattavan määrän uudistusvaiheita, joiden tarkoituksena oli uudistaa sävellystä.

Kyllä, italialainen ei löytänyt ymmärrystä tässä asiassa, mutta tällä kokemuksella, tosin negatiivisella, on epäilemättä myönteinen vaikutus. Ensinnäkin valtavan isänmaamme tärkeimmät kyvyt ovat jo perehtyneet siihen, mikä on maajoukkue. Toiseksi, herra ei valinnut menestyksekkäintä hetkeä kokeiluille. Tällä kertaa tulos pelaajista, jotka kuuluvat erilaisiin symbolisiin maajoukkueisiin ja muihin ”parasta” -lehteihin, ei saa tulosta. Mikä se oli, mutta imago Venäjän maajoukkueesta-2018 asetetaan tarkalleen tulevana vuonna 2016.

Niin tapahtui, että todellisuutemme vaikuttavat kielteisesti lahjakkaiden venäläisten lasten ammatilliseen varttumiseen. Syistä on keskusteltava muissa yksityiskohtaisemmissa materiaaleissa. Nyt on vain toivomusta, että nuoruuden ja joskus nuoruuden voittaneet nuoret paljastavat itsensä täysin lähitulevaisuudessa. Venäjän jalkapalloa on rakastettava mahdolliselle lupaavalle tulevaisuudelle, joka valmistaa meidät kotimaailmaan.