”Sassuolo” ei todellakaan ole vastustaja

Milano “Inter” voitti 2700. voiton Serie A: ssa, jossa seitsemän vastaamatonta tavoitetta vastasi tulokasa “Sassuolo”. Onko se todella räjähtänyt?

”Sassuolo” ei todellakaan ole vastustaja, jolla voidaan riittävästi arvioida nykyisen ”Inter” -tason tasoa, mutta aloitamme siitä, että tämä voitto on tullut loogiseksi. Walter Matstsari tekee toistaiseksi erinomaista työtä – hän on viime vuosien ensimmäinen valmentaja, joka on onnistunut helposti selittämään Inter-pelaajille, mitä hän haluaa heiltä kentällä. Kuten ennustettiin, Mazzari ei keksinyt pyörää uudelleen, ja kun hän oli tullut klubiin, hän alkoi pelata pelijärjestelmää, jolla hän saavutti onnistuneet tulokset Napolissa. Monin tavoin, äärimmäisten keskikenttäpelaajien ansiosta, jotka ovat eilen puolustajien Nagatomon ja Jonathanin roolissa, “Inter” käyttää nyt koko kentän koko leveyttä. Mutta jos Nagatomon asemaa joukkueessa ei keskustella, niin Jonathan, joka suorittaa tehtävänsä ei niin virheettömästi kuin japanilainen, ei ole vielä saanut uuden valmentajan luottamusta. Toisen puoliskon toinen puoli hänen paikkansa vietti nuori Wallace, ja teki sen erittäin vaikuttavasti: Chelseasta vuokrattu Brasilian puolustaja oli merkitty satojen prosenttien tarkkuudella.

Loukkaantumisen aiheuttaman poissaolon jälkeen Diego Milito palasi lopulta joukkueeseen, mikä lisäsi suuresti joukkueen hyökkäyspotentiaalia. Serie A: n “Inter”: n vakavilla kilpailijoilla on korkeatasoisia etuja: “Napoli” – Gonzalo Higuain, “Juventus” – Carlos Tevez, “Milan” – Mario Balotelli. Kun Diego Milito palaa, Interillä on nyt tällainen hyökkääjä. Tämä ei missään tapauksessa ole vihje siitä, että Rodrigo Palacio ei vastaa korkeatasoisen pelaajan tasoa, hän vain pelaa ei-niin puhdasta hyökkääjää, joten niiden vertailu Militoon on hieman väärin.