Ottelu tallennetaan Pilsenin jalkapallon historiaan, valmentaja Krejčí profphesies

“Se oli ottelu, joka jää historiaan Pilsen jalkapallosta” valmentaja Karel Krejci profetoi. “Kaverit näyttivät olevansa hahmoja. Viisikymmentä minuuttia pelattu noin kymmenen, mutta voitto meni poikki enemmän kuin vastustaja. ”

osuma sunnuntai 12. kierros liiga voimien tasaantunut pääpöydässä. Sparta Pilsen johtaa ennen vain pisteet, molemmat kilpailijat ovat kahden pisteen johdon kolmannessa Mladá Boleslav. “Liigan loppuun on vielä paljon otteluita. Meidän on näiden saavutusten ja edelleen pelata jalkapalloa haastavaksi. Jalkapallo laatu meillä on, ja jos lisäämme liian vaativa, joten uskon, että onnistumme “Krejci haluaa.

loppuunmyyty stadion katseli monia mielenkiintoisia käänteitä.Plzen ei käynnisty rangaistus, ennen taukoa: hänet karkotettiin kapteeni Walk, mutta joukkue kokosi ja Sparta pomppi osaksi dvougólového johtajuutta. Loppuun saakka asiakkaat vähenee, mutta ovat epäonnistuneet.

“Se oli uhraus. Tauolla sanoimme mitä soitamme, me Sparta kurja “, sanoi Plzeň valmentaja. “Keskityimme keskikenttää, yritimme olla enemmän mukana.”

valmentaja ylisti pelaajien asenne, jotka muodostavat menetys perimmäinen taisteluhenkeä painotus. “Vuoden toisella puoliskolla laitoimme paljon sydäntä. Vastuullisesti puolustimme ja tiesimme, että avaamme ikkunan “přitakával hyökkääjä Michal DURIS. Hän tarjosi mahdollisuuden protiúderům laajalti käytössä.Vuodesta katkolla vaarallisen keskitetty, niin toivottavasti ammuttiin ja lopulta perustaa tallennuksen Petrželův tavoite.

“Wienissä ja Brnon saimme kaksi vaientaa, ja olen iloinen, että tuli vain Sparta, koska tällainen ottelu voimme apua “hän lisäsi DURIS.

minun täytyy olla soittimessa vahvempi, lupaa kouluttaja

Rapid Wienin ja Brnon häviöt olivat sunnuntaina usein. Pilsen fanit eivät ole tottuneet mustaa sarjaan, ja maku ei ole yksin Viktoriánům. “Brno on edelleen makaamassa vatsassani”, sanoi valmentaja Krejci. “Tänään olemme varmistaneet, että pelaajilla on aggressiivisuus, painotus ja sitoutuminen.Minun täytyy niitä tiukempia, jotta vain pelataan Liberec, Sparta ja muut osuma, vaan myös Brno ja muut vastustajat. ”

Häviäminen 0: 1 Brnossa on suuri muisto. “Minä olen mies, joka ei halua menettää, mutta hän on tappio elämästä. Mies sitten painaa paljon enemmän, kun hän tekee. Kun tappio tulee, sinun täytyy oppia, että opetus mahdollisimman nopeasti “, sanoi Krejci ottelu Brnossa tässä resepti joukkueen analysoidaan asianmukaisesti. “Olemme viettäneet paljon aikaa videon kanssa, meillä on paljon sanottavaa, monet ovat tunnustaneet pelaajat. Olemme harjoitelleet paljon, paljon asiat ovat muuttuneet ja olen iloinen teimme sen. ”

” Jokainen tappio Olen pahoillani, mutta kun se oli tulossa, joten on hyvä, että se oli juuri ennen Sparta.Tänään meidän oli voitettava, voittava Sparta, ottelu Brno potkaisi “, ajattelee keskikenttäpelaaja Milan Petrzela. “Sparta ei ole niin aggressiivinen pelaajat ovat jalkapalloilijat voivat antaa erittäin pass, saattaisi olla parempi loppu, mutta olemme niitä aina nahecujeme, olemme painokkaasti taistelee ja se toimii edelleen OK.”

Yksi Pilsen mutta aggressiivisesti hän voitti sen ja vain pelin onnellinen loppu pelasti hänet muista suurista komplikaatioista. Kapteeni Vaclav Prochazka karkotettiin Matějovskýn vastatoimeksi. “Hänen kaliberinsa pelaajalla ei ole varaa siihen. Ymmärrän, jos hän katkaisi joitain hyökkäyksiä, mutta tämä on tuomittavaa “, Krejci sanoi. “Hän on onnekas, hän auttoi ja voitti joukkue.Jos menetämme, seuraukset olisivat vaikeampia. “