Mutta voitteko kuvitella, kuinka kaikki tämä oli pitkää

Heitä lähestyttiin tapauksissa, joissa pelaajat eivät itse pystyneet arvioimaan kiistanalaista tilannetta kentällä. Vaikuttaa siltä, ​​että ratkaisu on löydetty, voit rentoutua.
Mutta ei, jälleen umpikuja: kutsutut tuomarit hämmästyttävällä taajuudella tekivät täysin päinvastaisia ​​päätöksiä. Jokainen, mikä on ominaista, kannattaa häntä kutsunutta joukkuetta.

No, sitten he päättivät kutsua myös kolmannen – välimiehen – ja vaikeina aikoina ajatella niin sanotusti kolmea. Samanaikaisesti tuomarit käyttivät siellä tavallisia katuvaatteita – takki, housut ja hattu. He eivät eroa faneista. Lisäksi, jos kaksi otteluun osallistuvien joukkueiden kutsuttua erotuomaria voisi kävellä kentällä jakaen vastakkaiset reunat, välimiehen piti istua laiturilla ja odottaa, että häntä kutsutaan lopulliseen päätökseen vaikeissa tilanteissa.
Mutta voitteko kuvitella, kuinka kaikki tämä oli pitkää, tylsää ja mielenkiintoista? Mitä kauemmaksi metsään, sitä selkeämmäksi se tuli: kentällä tarvittiin rationaalista diktaattoria, joka kontrolloi tiukasti ottelun kulkua ja antoi välittömästi tuomiot.

Ensimmäinen tuomari tuomittiin nenäliinalla (jonka herralla aina tulisi olla) heiluttamalla sitä kiinnittämään jalkapalloilijoiden huomioita. Orenburgin untuvahuivimme olisi paljon tehokkaampi – se on huomattavampi, ja voi olla mukavaa lämmetä viileinä brittiläisinä. Mutta se on liian kaukana Lontoosta Orenburgiin, ja päätuomari alkoi kiinnittää pelaajien huomion huutamalla. Alussa – se tapahtui, varsinkin kun jotkut oopperalaulajat arvioivat ottelun. Tietysti, ei tenori. Mutta ensimmäisen puoliajan loppuun mennessä erotuomari oli jo täysin käheinen ja kykenemätön itkemään – se ei ollut Coventin konserttisali, anteeksi, Gardena, vaan avoin hyvin puhdistettu nurmikko … He alkoivat yrittää muiden ammattien edustajia pelata päävälittäjää (pelasin yhtä ottelua) noina vuosina Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmesia käsittelevien tarinoiden kirjoittaja), ja kaikki toivat jotain tuoretta hälytysilmoitusjärjestelmään.