Manchester Unitedissä Pique muutti vielä hyvin nuorena

Carlos Tevez. Upea maalivahti aloitti pelaamisen Argentiinan maajoukkueessa vuosi sitten, ennen kuin Messi kutsuttiin sinne. Emme toista tosiasiaa, että Teves ja Messi epäonnistuivat voittamaan “sinisellä ja valkoisella”. Ronaldon kanssa Tevez siirtyi hetkeksi Manchester Unitediin. Carlos ja Cristiano lisäsivät kahdeksi vuodeksi punaisten paholaisten leirillä kaksi englantilaista mestarien otsikkoa palkintokokoelmiinsa sekä voittoja English League Cupissa ja English Super Cupissa, Champions League ja Club World Cupissa. Kesällä 2009 sekä Tevez että Ronaldo jättivät Manchester Unitedin. Ensimmäinen meni “Punaisten Devils” – Manchester Cityn kovan vihollisen joukkoon, ja toinen meni Realin valloittamiseen.

MANCHESTER YHDYSVALLAT + BARCELONA = 2

Historiassa todettiin vain kaksi jalkapalloilijaa, jotka pelasivat yhdessä Ronaldon ja Messin kanssa osana klubijoukkueita, eivät yhdessä toisessa kahdesta maajoukkueesta ja seurasta. Molemmat puolustivat Manchester Unitedin ja Barcelonan värejä.

Henrik Larsson. Yksi historian parhaista ruotsalaisista maalintekijöistä pelasi Barcelonassa Lionel Messin muodostumisen kynnyksellä joukkueessa – vuosina 2004-2006. Tänä aikana molemmat pelaajat lisäsivät saavutuksiaan voittaessaan Mestarien liigan ja Espanjan Super Cupin, samoin kuin kaksi Espanjan mestaruuden “kultaa”. Myöhemmin Larsson muutti Manchester Unitediin, missä hän vietti useita kuukausia keväällä 2007 lainalla, mutta osallistui Ronaldon johtamien “punaisten paholaisten” voittoon vuosien 2006–2007 Englannin mestaruuskisoissa.

Gerard Piquet. Manchester Unitedissä Pique muutti vielä hyvin nuorena, mutta siihen mennessä hän pelasi Cristiano Ronaldon klubissa. Yhdessä he viettivät neljä vuodenaikaa samassa joukkueessa ennen kuin britit myivät Gerardin takaisin Barcelonaan. Tuon ajanjakson Pique ja Ronaldo -kokoelmat täydennettiin kuitenkin neljällä palkinnolla voittoja varten Mestarien liigan, Englannin mestaruuden ja Super Cupin sekä English League Cupin voittamiseksi.

Lähde: https://footballhd.ru/articles/drugoearticles/278517-12-druzey-lionelya-i-krishtianu-futbolisty-poigravshie-vmeste-s-messi-i-ronaldu.html