Manchester United sai lyödä yhden vapaapotkun

Nyt Ancelotti voi jatkaa lomaansa nauttien epätavallisen irtisanomisen jälkeen Real Madridista ja oppia hitaasti saksaa sekä tutustua tulevaisuuden joukkueeseensa tarkemmin. Tällaisen väliaikaisen ”tyynyn” pitäisi antaa hänen valmistautua paluutaan töihin täysin aseellisina.

Miksi Jose Mourinhon nimittäminen on rikos Manchester Unitedia vastaan
Portugalilaisen asiantuntijan ansioluettelo on erinomainen, mutta “paholaiset” todella tarvitsevat sellaisia ​​ihmisiä?

Manchester United sai lyödä yhden vapaapotkun. Se oli paluuottelu, 1-0, ja kaikki Porton toiveet perustuivat tähän standardiin. Se näytti hatulta. Mutta sitten – tragedia.

Tim Howard oli epätoivoisesti ottanut tämän pallon, mutta Coshtinyn räväkkä isku oli tarkka ja Portugalin klubi meni maalien suhteen pidemmälle. Keskikenttäpelaaja kiirehti juhlimaan unohtumatonta voittoa, ja hänen joukkuetovereidensa lisäksi sekä klubin mentori liittyi hänen luokseen.

Tämä oli Old Traffordin ensimmäinen tutustuminen kirkkaan karismaattisen kouluttajan kanssa, joka nuoruudestaan ​​huolimatta julisti itsensä “erityiseksi” ensimmäisessä Chelsean tiedotustilaisuudessa ilman vaatimattomuutta. Porton voitto Euroopan areenalla teki Josésta poptähden ja maailman halutuimman valmentajan.

On ilmainen

11 ja puolen vuoden kuluttua portugalilainen on edelleen kuuluisa, ja hänellä on edelleen paljon faneja. Huolimatta siitä, kuinka sinusta tuntuu häntä kohtaan, kahdeksan otsikon, seitsemän kotimestaruuskilpailun, kahden eurooppalaisen kupin ja yhden UEFA-kupin kokoelma tekee selväksi, että hän on aikamme parhaita valmentajia. Viime kuukausina usko hänen epämiellyttäviin johtamiskykyihinsä on kuitenkin vähentynyt hiukan niiden silmissä, joille Mourinho personoi jalkapallojumalan.

Torstaina Special erotettiin, ja hänen piti jättää hyvästit mestaritiimille, joka oli sijoitusten 16. sijalla. Vain yksi piste erotti Chelsean putoamisvyöhykkeeltä, eikä itse Mourinho voinut enää jäädä klubiin yli neljä vuodenaikaa.

Kerralla sellaisen tarinan valmentaja ei voinut edes uneksia työskentelevänsä Manchester Unitedin palveluksessa, mutta asiat ovat muuttuneet Mankunian valtakunnassa, ja harvat sulkevat pois sen mahdollisuuden, että klubi ampua toisen valmentajan 20 kuukaudessa.