Lisäksi Barça haluaa saada monimiljoonan hankintansa

La Liga, ja erityisesti Mestarien liiga, on uusi haaste hyökkääjälle. Tuleeko hänen tähtensä suuremmille jalkapallonopeuksille? Mutta peli korkealuokkaisia ​​puolustajia vastaan ​​on hyvä kokemus maailmanmestaruuskilpailun aattona. Mutta fyysisestä näkökulmasta kaikki ei ole niin ruusuinen. Uusimmat MM-kisat osoittavat, että monet huippupelaajat istuvat vain paristojen jälkeen pitkän Euroopan kauden jälkeen. Brasiliassa pelaavat jalkapallon pelaajat ovat hyvin tämän kanssa – kesällä Brasilian Serie A menee juur.

Lisäksi Barça haluaa saada monimiljoonan hankintansa saadakseen lisää lihasmassaa. Ne, jotka muistavat, mitä tämän vuoksi tapahtui Ronaldolle, on huolissaan siitä, että jalkapalloilijan polvet eivät ehkä selviydy lisäkuormituksesta. Tämän lisäksi Barcelonan ja Luis Felipe Scolarin lääketieteellisellä henkilökunnalla ei ole kovin hyviä suhteita. Katalonian klubi syytti Brasilian puolta siitä, että hän antoi pelaajille mahdollisuuden pelata hyvin Andemic Confederations Cupissa. Tämä aiheutti vihaa mentorille Selesaolle, joka sanoi, että Brasiliassa ei ole typeriä. Ennen sitä tapahtui tapahtuma Rivaldon kanssa, kun vuonna 2002, joka päätti hyvästellä pelaajaa “Barcelona”, Scolari toisti, että pelaaja ei ollut toiminnallisesti valmis MM-kisoihin. Mutta Brasilian lääkärit osoittautuivat päinvastaisiksi, ja Rivaldo tuli yksi turnauksen parhaista pelaajista. Hänen tähtikumppaninsa Ronaldo voi myös vahvistaa Etelä-Amerikan lääkärien osaamisen. Kaikki ennen samoja maailmanmestaruuskilpailuja Japanissa ja Etelä-Koreassa Nibblerillä oli hyvin vähän mahdollisuutta osallistua tärkeimpään jalkapallokilpailuun. Tämä johtuu polven murtumasta, joka jätti hyökkääjän kentältä kaksi vuotta. Milanon “Inter”, jota Ronaldo kehotti, ei nähnyt mahdollisuutta palauttaa pelaajaa Mundialiin. Mutta brasilialaiset eivät vain antaneet periksi. Jalkapalloilija tuotiin kotimaahansa, jossa hän osallistui yksittäiseen ohjelmaan. Luulen, että kaikki muistavat ja tietävät sen lopputuloksen: Ronaldo piti tätä mestaruutta ylivoimaisesti.

Joten, jos Neymar ei vieläkään pysty ylläpitämään eurooppalaista rytmiä, lääkärit, jotka joskus pystyvät tekemään pieniä ihmeitä, yrittävät tulla pelastamaan. Jos tämä ei kuitenkaan säästy, monet (Brasiliassa) syyttävät pelaajaa siitä, että hän ei pysynyt pelaamassa Etelä-Amerikassa ennen MM-kisaa. Siksi toivomme onnea Neymarille.