Le God pelasi heti, ja vuosina 1986–2002

Le God pelasi heti, ja vuosina 1986–2002 hän pelasi 541 ottelua, joissa hän sai puna-valkoisille 210 maalia. Poikkeuksellinen saavutus, myös Le Tissin tekstuurin ja koon jalkapalloilijalle. Keskikenttäpelaaja pystyi kiertämään puolet joukkueesta siirtymällä porttiin rauhallisella askeleella ja sitten osuma niin, että vastustajan fanit taputtivat. Päivinä, jolloin Premier League ei ollut niin valtava teollisuus, jota nykyään ei ollut merentakaisten kykyjen ja valmiiden mestareiden paratiisi, Le Tissier oli esimerkki brittiläisille nuorille, jotka eivät halunneet pelata ajaa ”, ja luo kentällä eräänlainen taide.

Todennäköisesti Mattin pääpiirre oli hänen loistava isku, tai pikemminkin hänen esityksensä tekniikka, jossa tänään ei ole yhtään analogia. Englantilainen käytti usein tätä tekniikkaa: heitti pallon vyöhykkeen tasolle ja laittoi kaiken voiman potkua vastaan ​​laskeutumisajankohtana. Tämä upea tekniikka nautti myös kuuluisasta Eric Cantonista, mutta Mattilla oli paljon päätä samanlaisella suunnitelmalla. Mitä voin sanoa, jos kaikkien aikojen FA Cupin parhaiden tavoitteiden kymmenen parasta – legenda “Southampton” – kolme tavoitetta. Samalla taistelu tämän kaverin kanssa oli lähes mahdotonta. “Anna siirtymä Le Tissierille, ja hän tekee kaiken itse” – tämä oli iskulause, joka oli kruununpala niissä vuosina, jolloin Le God heitti toistuvasti klubinsa kuilusta, joskus vetämällä kaikki Southamptonin selkään.

Matt Le Tissier. Provincial King
Miksi tällainen lahjakas ja viileä pelaaja ei ole liittynyt korkeamman tason joukkoon, kysytkö? Tämä oli luultavasti kyseisen Premier League -ryhmän ihmisten romantiikka. Tosiasia on, että Le Tissier oli uskollinen Southamptoniin niin paljon, ettei hän edes ajatellut liikkua mihinkään.