Eduard Camaving: viisi tosiastoa uudesta geekistä

Palattuaan Barcelonaan vuonna 2008, Piquet edustaa tätä joukkuetta, joka on yksi sen johtajista yhdessä Mesin kanssa. Kaiken kaikkiaan Gerard onnistui hankkimaan 29 palkinnon (kuten Lionel) tänä aikana, jopa niiden listaaminen olisi liian tylsiä.

ARGENTINA + JUVENTUS = 1
Ainoa jalkapalloilija, joka pelasi Argentiinassa Messin ja Juventuksen kanssa Ronaldon kanssa, on Paulo Dybala, jonka mainitsimme materiaalin alussa. Ja jos tämä jalkapalloilija, kuten Messi, ei pääse millään tavalla kovaäänisiin voittoihin, hän voitti paljon klubilla. Olkapäätä Ronaldon kanssa Paulon tilissä “Juve” -pelissä on kuitenkin vain yksi voitto mestaruudessa ja Italian Super Cupissa, mutta he pelasivat yhdessä vain kauden.

Uusi nuori kyky ranskalaiselle jalkapalloille.
Haluatko nähdä uusia lahjakkaita miehiä, joista tulee tulevaisuuden maailman tähtiä? Sisällytä 1. liiga. Täällä on paljon hienoja nuoria, ja ranskalainen angolalainen Eduardo Camaving on yksi heistä. Nyt 16-vuotiasta lasten ihmettä tarkkailevat kaikki maailman isoisat. Miksi?

Hän on ennätyshaltija
Ranskan PSG on käytännössä lyömätön, ja kun joku onnistuu saavuttamaan tasapelin tai jopa voiton, kaikki puhuvat siitä. Tästä syystä Rennesin voitto pariisilaisista miljonääreistä muistetaan pitkään. Kokouksen sankari? Eduard Kamaving, joka loi maalin, joka antoi suosikkien alistaa. Joten hänestä tuli nuorin avustaja Ranskan liigassa.
Tämä ei ole hänen ainoa levynsä. Hänestä tuli esimerkiksi ensimmäinen jalkapalloilija, joka syntyi vuonna 2002 ja pääsi kentälle osana yhtä Euroopan viidestä johtavasta liigasta.

Muistuttaa Mbappea
Ranskassa pelaa nyt valtava määrä lahjakkaita jalkapalloilijoita, joista tärkein tähti on nuori Kilian Mbappé, joka tuli kuuluisaksi Monacossa ja saavutti menestyksen PSG: ssä. Hän on voittanut viisi ranskalaista pokaalia, samoin kuin Mundialin kultamitalin ja vuoden pelaajapelin.