Arsenal Street on loma, mutta fanit ovat edelleen pahoillani

Arsenal Street on loma, mutta fanit ovat edelleen pahoillani. Kuinka kauan se kestää? Seuraavan kauden alkuun saakka, ja taas vakauden menetys, vammat, loukkaavat tappiot. Arsene Wenger myrkytettiin koko kevään, ja nyt hän on sankari. Mutta kuinka kauan?

Emirates levitti klubisi Bayernin alueelle, lensi Mestarien liigan vyöhykkeen ohi, joukkueenjohtaja Alexis Sanchez nyt ja muuttuu sitten hysteeriseksi. Tällaisessa kaaoksessa kouluttajat yleensä erotetaan ja kutsutaan jonkun luo, joka rauhoittaa kaiken ja rakentaa sitten jotain uudelleen. Näyttää siltä, ​​että ainoa vaihtoehto tässä tilanteessa on palvella numeroa, mutta pääset ulos ja tuo pokaali.

Tuomiopäivä Kuinka olla nyt Arsen Wengerin kanssa Kuva: Metro, Sky Sports, Evening Standard

Ranskalaisen oppositio lakkautettiin, kun joukkue vaihtoi vaihtoon 3-4-2-1, mikä mahdollisti läpimurron maalissa. Se ei ollut pitkä, mutta siisti. Valitettavasti, murtautuen neljään, kuten vanhaan aikaan, ei toiminut, mutta onnistui jättämään mestarit ilman FA Cupia. Mutta viikko sitten pidetyn lehdistötilaisuuden jälkeen odotettiin uutta järkytystä. “Toivomme ylläpidämme 90 prosenttia joukkueesta ja vahvistamme yhden tai kaksi asemaa”, valmentaja sanoi. Sitten radikaalit alkoivat etsiä enemmän whatman-paperia banderoneille.

Alexis Sanchez tulee ehdottomasti kymmeneen prosenttiin pelastamattomista pelaajista, todennäköisesti hänen kanssaan ovat Mesut Ozil ja Hector Bellerin. Kaikki kolme ovat kiinnostuneita huippuseuroista, ja kaksi niistä voi siepata vähällä rahalla, koska nykyiset sopimukset päättyvät vuodessa. Johtotaso Moskovan Dynamossa.

Ja jotain kertoo meille, että heillä ei ole yhtäläisiä korvauksia, mutta Alex Oxlade-Chamberlain ja Granite Jacka viittaavat heidän valmiuteensa tulla johtaviksi: voimakas viimeistely, kommentit heidän motivaatiostaan, palkinnoista. Se näyttää eeppiseltä, haluan uskoa kavereihin, mutta edelliset päätelmät ilmestyvät muistissani, kun sanat olivat samat.