Aikooko Neymar jakaa voimansa oikein

”Real” kunnioitettiin hyvän tahdon eleellä ja kutsui Qatari-klubin, jolle Raoul on ollut viime vuonna. Mutta “jäähyväiset”, ei suurimmaksi osaksi, ollut hänen suosikkiklubinsa, vaan faneja. Virallisesti tätä ottelua ei pidetty espanjalaisen jäähyväisenä pelinä, vaan oli taistelu Beranbeu Trophy, joka pidetään joka vuosi. Julisteilla ja lipuilla ei ollut mitään mainintaa Raoulista, mutta sen vuoksi kannattaa sanoa “Real”. Raulin näkeminen valkoisessa T-paidassa on taas kallista. Tähän lomaan osallistuivat fanit ja jalkapalloilijat. Tällaisen tapahtuman vuoksi Ronaldo tuli kenttään alle 11. numeron ja antoi seitsemän legendaariselle Raulille. Tätä kutsutaan elementaariseksi kunnioitukseksi. Mitä monien seurojen johtotehtävät ovat unohtaneet. Sekä Raul että Del Piero ansaitsivat kauniin lähdön seuroista, että he viettivät lähes koko uransa. Jälkimmäinen voi loppujen lopuksi saapua pian.

Aikooko Neymar jakaa voimansa oikein, jotta he voivat olla valmiita MM-kisoihin?

Star newcomer “Barcelona” debytoi klubille Espanjan mestaruuden ensimmäisellä kierroksella. Totta, hän tuli kenttään vain puolen tunnin ajan, ja kun kuusi vastaamatonta maalia jo lensi Levantin portteihin, mutta silti. Hänen Brasilian peliaikaansa jää edelleen. Ja nyt Brasilian maajoukkueen menestys tulevassa Mundialessa riippuu siitä, kuinka usein se saa tällä kertaa. Tältä osin Brasiliassa on kaksi näkökulmaa, jotka koskevat tähtikansalaisen siirtämistä Katalonian klubiin: jotkut pitävät sitä etuna maajoukkueelle, toiset näkevät haittaa.

Jalkapalloilijan kehityksen kannalta siirtyminen hyödyttää varmasti jalkapalloilijaa.

21-vuotiaana hän otti jo jalkapallosta kaiken, mitä Etelä-Amerikan klubi voisi antaa hänelle. Pelot alkoivat näkyä, että jos Neymar jatkoisi pelaamista Santosille, se yksinkertaisesti lopettaisi kehittymisen, sillä Brasilian mestaruuden taso oli loppunut.