10 tapausta, jolloin seurat eivät valitettavasti maksaneet liikaa

Monet asiantuntijat kutsuvat Eduard Camawingua lähinnä Mbappea jalkapalloilijaksi. Tämä on houkutteleva vertailu jokaiselle nuorelle miehelle, ja tällä kaudella meidän on selvitettävä, ansaitseeko 16-vuotias pelaaja miljoonan dollarin hintalappun.
Tutkinto arvostetusta Renna-akatemiasta

Rennes ei ole suuri, ei ollenkaan, mutta hänen akatemiansa nauttii vähintään yhtä kunnioitusta kuin PSG-, Lyon- ja Marseille-koulut. Tämä klubi antoi maailmalle isojen nimien galaksin, joista monista on tullut maailman tähtiä.

Eduardo Kamavinga on uusi sukupolvi lahjakkaita nuoria ”Renna”. On suuri mahdollisuus, että hän liittyy joukkoon merkittäviä tutkinnon suorittaneita, kuten Sylvain Wiltor, Joanne Gourcuff, Abdulai Ducure ja Usman Dembele.

Hän harjoitti judoa lapsena
Kamavinga muutti Rennesiin Drapo Fougeresta, missä hän pelasi jalkapalloa ensimmäistä kertaa. Mutta urheilu ei ole ainoa asia, josta hän piti. Hän esimerkiksi rakasti judoa, kunnes kävi selväksi, että hänen tulevaisuutensa oli jalkapallo. Silloin minun piti valita – kaikkea varten ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi aikaa.

Voi korvata Dembelen
Mainitsimme jo Ousman Dembelen – Barcelonan tähti, joka oli niin kauan sitten myös pelannut Rennesissä. Hän on toinen tähtipelaaja, johon Kamawingia voi verrata. Molemmat opiskelivat Renna-akatemiassa, molemmilla lajilapsilla ja molemmilla on erinomainen tekniikka.
Mikä on hauskaa, Kamawingin ammatti debyytti tapahtui huhtikuussa 2019 Angersia vastaan, samaa klubia, jota vastaan ​​Dembele pelasi kolme vuotta sitten.

Kohtuuttoman kalliita ostoja, jotka olivat sen arvoisia.

Elämme mielenkiintoisina aikoina, jolloin Harry Maguire voi maksaa 80 miljoonaa puntaa, puhumattakaan Sean Longstaffista, joka on yleensä epäselvä, kun hän onnistui julistamaan itsensä. Mutta tänään emme puhu levy-allekirjoittamisesta, vaan “liian” kalliista siirroista, jotka osoittautuivat enemmän kuin perusteltuiksi.

Kerran vannoimme klubeilla heidän “riittämättömästä” päätöksestään – ja olimme väärässä.
Virgil van Dyck (Southampton Liverpoolissa, 2018 – 75 miljoonaa puntaa)