Fleischmann sijoitti kolme pistettä, neljä muuta tšekkiä avusti

Kolmen vuoden ottelun jälkeen Montrealin jääkiekkoilijoilla on 11 voittoa ja 22 pistettä Itä-konferenssista ja NHL: stä. Viimeisimmässä menestyksen Canadiens 5: 1 Winnipeg sunnuntaina voimakkaasti allekirjoitettu Tomas Fleischmann (14:08, +3, 5 laukausta, 2 + 1), joka näytteli kolme pistettä jäljessä kaksi maalia ja yksi auttaa .

Koprivnicko kotoisin ja rakentaa perjantain voittoja kaksi auttaa vastaan ​​Calgary kun muuttaa hattutemppu menestyneet kantaesitys hänen kumppaninsa Dale Weise hyökkäys. Yhdessä keskus David Desharnaisem säännöllisesti piristyi Kolmas kuitenkin Montreal on hyökkäykseen voidaan mitata parhaiten.Fleischmann, joka oli kuuluisa kanadalainen Total allekirjoittaneet sopimuksen vapaana agenttina jälkeen mukava leiri on yli 13 alkaa ansiokkaasti suuri 10 pistettä (4 + 6).

Vastaan ​​Jets ensin täytäntöön 17 minuuttia ilmaista kiekko dorážkou kun Desharnaise menetti – 2: 0 kotiin. Hänen toinen tavoite oli nälkä, kun vain 35 sekuntia pelata keskellä kaksikymmentä minuuttia, kun hän työnsi laukaisi oikealta ympyrän.

Ei vielä kolme minuuttia pelin ja alakynteen puolustus Winnipeg Fleischmann avustaa klubeja Desharnaise 4: 0, kun jonka vieraileva maalivahti Michael Hutchinson jättäytyi Ondřej Pavelcen portista. Tšekin edustaja loput duelissa kattoi 16: ta 17 laukausta. Mike Condon (18 toimenpidettä 19 ohjusta vastaan) tuli kotiin sen jälkeen, kun Carey Price -tiimi eliminoi terveysongelmia.Toinen isku Böömissä voittajia Tomáš Plekanec (19:25, -1) ei pisteet tällä kertaa.

Jääkiekko Tampa Bay päättynyt hänen mustan sarjan neljä tappioita, kun taas sunnuntaina vietetään niukan voiton 4: 3 jäällä Carolina . Hurricanes kotiin niin monta kertaa viime ottelut eivät laukea, jos jompikumpi parin Tsekin puolustaja Michal Jordan (7 ottelua, -1, ei pisteitä) – Eteenpäin Andrei Nestrašil (8 pelejä, -4, ei pisteitä).

< p> Mutta viimeisen ryhmän juoksijat Stanley Cup jää Andrej Šustr (16:45, -1, 2 ohjuksia, 0 + 1) kanssa ondřej palát (20:10, +1, yksi laukaus, 0 + 1), molemmat lisäksi syyttää yhden tuen jälkeen.

Jälkimmäinen hyökkääjä oli mukana meneillään Tref 1: 1, kun 21 minuuttia avustanut Ryan Callahan tavoite.Hontelo puolustaja Šustr sitten nolla likainen paikalla hänen tähtensä (ilman piste edelleen viisi tsekit – Jordan Nestrašil, Gudas, Smid ja Faksi) uuden kauden 50. minuutti, kun hän avustanut tavoitteensa 4: 1 Tampa tikkua Tyler Johnson. Carolina lopussa väkevästi jahtasi, tavoitteet Kris Versteeg ja Jordan Staal kuitenkin riitti juuri korjattu pisteet.

Kun lauantain tappion 3: 5 Dallas, Hockey pelaajat San Jose päivää myöhemmin seurakunnan mieliala voittaja 4: 3 Colorado . Ensimmäinen tähti oli äänestänyt hyökkäävä puolustaja Brent Burns, joka teki kaksi maalia.Täällä, toiseksi eniten vietetään aikaa 58:21, ja kun panos Tomas Hertl (16:51, +2, 4 laukausta, 0 + 1) suorittanut sovinnollinen Ehto 2: toinen

Colorado valitti sittemmin maalivahti Semjon Varlamov pelin aikana kuusi pelaajaa ammuttiin jälkeen Joe Pavelského myönsi jopa neljännen kerran. Viimeinen sana kuitenkin kuului lopulta kotiin, kun 58:55 hän putosi tiukimpaan eroon Cody McLeod. Selvittämisestä, mutta ei ole saavuttanut Avalanche.

Se oli toinen voitto edellisen yhdentoista esitykset teki vaivaavat jääkiekkoilijoiden Anaheim .Jälkeen laiha kymmenen nastřílených gólech edellisen kymmenen kaksintaistelut hyökkäävä Ducks sunnuntai tuotti neljä seurat vastaan ​​ Nashville (win 4: 2).

Koti nakročili antaen kaksi seikkaa jo alkanut kolmas, kun he voittivat kolme maalia. Ja kiitos panosta George Taltta (06:40, +2, 0 + 1) jo toisella minuutin avasi pisteytyksen Rickard Rakell ja 12 minuutin ajettiin läpi nopeassa tahdissa ja Sami Vatanen Andrew Coglianem.

toisessa näytöksessä Predators, joka hyökkää koti Frederik Andersen he lähettivät yhteensä 42 kiekkoa pienentyä kapteeni Shea Weberin ja Calle Jarnkroka. Match ratkaiseva Anaheim eteenpäin Chris Stewart kuitenkin lisäsi kaksi auttaa ja teki maalin ja vakuutetut ja johtajuutta.