Faksa, Kämpf ja Crow tekivät maalin NHL: ssä, Laine teki viisi maalia

David Krejci, jota tukee kaksi avustajaa, voittaa Boston 3: 2 Montrealin yli. Sternbergin kotoisin oleva ja tällä hetkellä loukkaantunut Patrice Bergeron ovat parhaillaan Bruins-tallentimella 17 ohi. Opavan kotoperäisen kauden neljäs maali syntyi 52. minuutilla. Tähdet menivät johtoon hiukan myöhemmin, mutta Avalanche muutti pisteet 46 sekunnissa kolmannen jakson lopussa. Maalin ja avun pääsi eteenpäin Mikko Rantanen, joka hallitsi Kanadan pisteyttä 38 pisteellä. Meidän on pelattava taitavammin. Näimme hieman pelästyneeltä 1xbet ja teimme virheitä.Hyökkäävällä sinisellä hän otti kiekon, pyöritti Aaron Ekbladin takaosaa, asetti maalivahdin James Reimerin maahan ja päätti työnsä etukäteen. Chicago laski tasolle 1: 2 ja pian tasoituksen jälkeen, mutta Panthers vei kahden maalin johdon takaisin toisessa osassa. perustaa se. Erik Gustafsson kääntyi Kämpfin kanssa. Hän onnistui ensin heittämisessä ja suojasi sitten Reimerin, joka ei pystynyt reagoimaan Gustafssonin laukaukseen.

”Sitä me tarvitsimme. Meidän on mentävä jokaiseen kiertoon ikään kuin kyse olisi elämästä ja kuolemasta.Olen ylpeä pojista viimeisessä osassa ”, sanoi Chicagon valmentaja Jeremy Colliton. Blackhawks kaipasi Jan Rutta selkää.

San Jose : n hyökkääjä Lukas Radil, jolla oli perjantaina NHL-ensi-ilta Vancouveria vastaan, ei pelannut. Hait menettivät suuren 0: 6 -tappion Vegasista . Keskusta Tomáš Hertl oli kahdella maalilla. Golden Knights-maalivahti Marc-André Fleury otti Betclic toisen pelitilinsa kahdessa päivässä.

Itäisen konferenssin uusi johtaja on Buffalo jääkiekkoilija, joka voitti Detroitin 3: 2. erillisten ratsioiden jälkeen ja nauttivat yhdeksännen voiton peräkkäin. Sabres-ampuja Jeff Skinner vie 18.Hän teki maalin David Pastrňákilta, joka odottaa maalin tekemällä viisi ottelua.

Lauantain NHL-ohjelma avasi ennalta pelatun kaksintaistelun Rangersin ja Washingtonin välillä. Stanley Cupin puolustavat mestarit menestyivät 5: 3 ja saivat viidennen peräkkäisen voitonsa. Maali Jakub Vrána ja puolustaja Michal Kempny seurasivat edellisten kahden pelin eroavoitteita vaihtaakseen apua.Maalia ja joukkuetta pelasivat tavoite ja apu. Rangers Philadelphian ja Washington : n 0: 4 epäonnistumisen jälkeen vaihtuvat hyvällä tuulella 3: 1 voiton jälkeen Detroitista. Kotijoukkueet menivät paremmin kotijoukkueelle, joka osui Jimmy Veseyyn kymmenestä.ja Brady Skjeie johtivat kaksi maalia 30. minuutista. Bulgarialainen maalivahti Alexandr Georgiyev teki nollan Nic Dowdilla 31. minuutilla. Tšekin nuori Jakub Vrána välähti. Keskialueella hän saavutti nopeuden ja kirjaimellisesti lensi puolustajan ohi. Georgijeva huijasi taaksepäin – 2: 2.

Se oli kauden kuudes osuma kotoisin olevalle Prahalle, eikä hän sanonut viimeistä sanaansa. Kapteeni Alex Ovechkin, joka ohjasi syötön Dmitry Orloville ja 17: llä, suoritti Washingtonin käännöksen 40. minuutilla.19-vuotias Rangers-lahjakkuus Filip Chytil (16:44, +/-: 0, 1 laukaus) tuli ulos tyhjä.

Tulokset:

Read more