Bonus Betsson

Vielä ei voi päättää vedonvälittäjän valinnasta? Otamme huomionne tarkastelun BC Betsson: sta, Venäjän federaation virallisesta vedonlyöntioperaattorista.
Betsson vedonvälittäjä: historia

Venäjällä suosittu Betsson-toimisto aloitti toimintansa vuonna 2011. Yrityksen virallinen toiminta vahvistetaan Venäjän federaation liittovaltion turvallisuuspalvelun lisenssillä. Vuorovaikutteisten vetojen vastaanotto avattiin 24. lokakuuta 2016 Betsson: n virallisella verkkosivustolla.

Tällä hetkellä toimistolla ei ole maakohtaisia ​​pisteitä vedonlyöntiin, kaikki palvelut suoritetaan verkossa ja niitä hallitsee toinen QIWI Pankin pohjalta luotu CUPIS.

Ennen kuin aloitat BC Betsson -katsauksen, sinun on muistettava sellaisen resurssin olemassaolo kuin Betssonbets – kotimaisen vedonlyönnin ulkomainen analogi. Samankaltaisuudesta Bonus Betsson huolimatta toimistot eivät ole oikeudellisesti suhteessa toisiinsa.
BC Betsson -rekisteröinti: tärkeimmät kohdat

Ensimmäinen asia, joka jokaiselle toimiston potentiaaliselle pelaajalle kohtaa, on tilin luominen. Kuvaile lyhyesti, kuinka rekisteröidyt BC Betssoniin ja mihin sinun tulisi kiinnittää huomiota.

Tilitiedot.

Täällä käyttäjän on annettava yhteystiedot, joista tulee pelitilin perusta. On erittäin suositeltavaa antaa todellisia tietoja, koska tilin aktivoinnin jälkeen sitä ei voida muuttaa.

Hakemuslomake sisältää seuraavat kentät:

puhelinnumero (kansainvälisessä muodossa);
sähköposti (varmista ensin, että sinulla on pääsy määritettyyn sähköpostiin, koska tulevaisuudessa postilaatikon muuttaminen on mahdotonta);
salasana (vähintään 7 merkkiä, mukaan lukien kirjaimet ja numerot).

Tilin valuutta on oletusarvoisesti ilmoitettu Venäjän ruplana, tätä kerrointa ei voida muuttaa.

Henkilökohtaiset tiedot.

Tässä on kaikki alkeellista: kirjoita nimesi venäläisin kirjaimin, ilmoita syntymäaika ja osoite. Koska vedonvälittäjä on keskittynyt vain Venäjän federaation pelaajiin, Venäjä ilmoitetaan automaattisesti asuinmaan sarakkeessa.

Rekisteröinnin valmistuminen.

Itse asiassa tässä tapauksessa käyttäjän on valittava tyhjä ruutu ja hyväksyttävä siten kaikki BC Betssonin säännöt. Siitä huolimatta suosittelemme, että tutustut heihin ensin.