Betsson Suomi

BC Betsson on kreikkalainen vedonvälittäjä, joka avattiin suhteellisen hiljattain, vuonna 2011. Keski-Euroopan maita pidetään sen kohdemarkkinoina, vaikka pääkonttorin alkuperä ja sijainti huomioon ottaen Betsson-vedonlyöntiyrityksen toiminta keskittyy pääasiassa Kreikan vedonlyönimarkkinoille, joten paikalliset toimijat muodostavat leijonan osan asiakkaista.

BC Betsson ei kuitenkaan todennäköisesti suostu rajoittamaan toimintaansa vain yhteen maahan, joten laajentaakseen Internetin läsnäolon näköpiiriä, se on jo kauan ollut varustettuna pelilupilla. Maine ja Iso-Britannia, ja sen verkkosivusto on valmis vastaanottamaan asiakkaita melkein kaikista maailman maista. Laajemman asiakaskunnan kattamiseksi Betsson tarjoaa lisäksi verkkosivuillaan myös online-kasinopalveluita.

Betsson BC -linja tuskin yllättää kokeneita pelaajia millään, paitsi ehkä sen epästandardisella rakenteella ja suunnittelulla. Joten tavanomaisen oppiaineiden luettelon sijasta niiden graafiset kuvakkeet näkyvät sivuston vasemmassa pystysuorassa sarakkeessa Betsson Suomi, ja asianmukaiset suodattimet toimitetaan kiinnostavan ottelun valitsemiseksi. Mutta yleensä kaikki on täällä melko tavanomaista, kuten suurimman osan vedonvälittäjien linjoista, joissa noin 20 tieteenalojen luettelosta kiinnitetään eniten huomiota jalkapalloon, koripalloon ja tenniseen. Ja ainoa merkittävä ero BC Betsson -linjan ja muiden vedonvälittäjien linjojen välillä on Kreikan eri jalkapallo- ja koripallodivisioonojen suuri edustus, mikä ei ole yllättävää.

Betsson BC-vedonlyöntipaikkojen “Live” -osa on moderni tekninen ratkaisu, jota tällaisen vedonlyönnin faneille ei voida tehdä. Joten on huomattava, että suunnitteluun ja harmoniseen värivalintaan sekä moderniin otteluiden aikatauluun kiinnitetään paljon huomiota. Samanaikaisesti pääelementtien järjestely on melko vakio, jossa luettelo kaikista saatavissa olevista hauista näkyy vasemmalla ja sivun keskiosa on tarkoitettu valitun tapahtuman maalaamiseen. Vedonlyöntikuponki sijaitsee myös perinteisesti sivuston oikeassa yläkulmassa.