Kirjoitin Joe Hartin, kun hän oli jäänyt pois World Cup -joukkueesta – Jack Butland

Jack Butland oli “juuttunut” Joe Hartille sen jälkeen, kun Manchester Cityn maalivahti jätettiin pois Englannin MM-joukkueesta. Stoke No 1 -tekstiilikomentajalle pelaajalla, jota hän pitää sankarina.

Hart, joka vietti viime kaudella lainaa West Hamissa, pelasi enemmistö Englannin karsinnoista Venäjälle 2018, mutta Gareth Southgate sulki sen jälkeen finaaliin. Butland, joka nyt kilpailee Jordan Pickfordin ja Nick Popein kanssa aloittelevasta Bet365 online pelipaidasta, sanoi: ”Me kaikki ajattelimme” Wow ”. Se oli johtajan tekemä päätös. Olen puhunut Joen kanssa. Tiedän, että hän on tuhonnut menettämättä. ”En ole ketään pelottanut”, sanoo Englannin Ruben Loftus-Cheek Lue lisää

“Kirjoitin hänet heti kun joukkue oli ilmoitettu ja sanoin” kiillotettu sinulle.Hän on ollut sankarini, koska olin 14-vuotias, ja olen edelleen katsomassa häntä. Minulle oli tärkeää kertoa hänelle, että koska et saa usein tilaisuuksia kertoa ihmisille, mitä todella ajattelet heistä. ”

Butland tapasi ensin sankarinsa Birmingham Cityssä, kun Hart oli siellä lainaamassa 2009-10. “Kun olin tulossa Birminghamissa – häntä maalivahtina, häntä ihmisenä, ihailin häntä”, hän lisäsi.

“Halusin olla missä hän oli, halusin olla nro 1 Birminghamissa ja Englannissa nro 1 ja hän oli kaikki nämä asiat. Kuten olemme Bet365 fogadas saaneet vanhemmat, viimeiset pari vuotta, olen nähnyt ja oppinut enemmän Joelta kuin koskaan olisi voinut ajatella.

”Mitä hän on ollut läpi ja nöyryyttä, jota hän on käsitellyt … Huolimatta kaikesta, joka on jatkunut.Hän on aina ollut ensimmäinen, joka onnittelee kuka tahansa. Se osoittaa enemmän Joe-henkilöstä ja -hahmosta kuin mikään säästöistä tai hienoista esityksistä, joita hänellä on ollut koko uransa ajan.