Manchester City pitää erinomaisen alun, kun Sergio Agüero rankaisee Swansean kaupunkia

Manchester City teki siitä täydellisen 10 jatkamaan tahratonta alkua kaudelle ja ottamaan peräkkäiset voitot kahteen lukuun, kun Sergio Agüero jatkoi siellä, missä hän lähti ennen keskeyttämistä. Mutta Pep Guardiolan puolella ei koskaan ollut mitään omaa tietään Swansean kanssa antamalla yhtä hyvä kuin tunti. Liverpoolin Adam Lallana innostaa voimakkaasti voittaa 10-miehen Hullin. Lue lisää

Kääntöpiste oli rangaistuspotku, joka Neil Swarbrick myönsi jälkipuoliskolla, kun erotuomari rangaisti Mike van der Hoornia kyynärpäästä Kevin De Bruyneen kohdalla.Van der Hoorn ja hänen Swansean joukkueensa kaverit häiritsivät tätä päätöstä katkerasti, mutta televisiolähetykset ehdottivat, että Swarbrick soitti oikean puhelun ja kun Agüero lähetti rangaistuksensa toisen ottelun tavoitteensa ja 11-luvun kauden jälkeen kaupunki kiristivät otteensa loistava peli.

Swansea, joka tuotti kaudensa parhaiten, kun heidän johtajansa Francesco Guidolin tarvitsi sitä eniten, oli tasoittanut aiemmin Fernando Llorenten hieno tavoite, mutta se oli vaikeaa nähdä kotijoukkueen vastaavan toisen kerran.

Kaupunki lisäsi sen kolmanneksen, kun nuorennettu Raheem Sterling juoksi puolet pituudesta ennen kuin rekisteröi hänen neljännen kaudensa tavoitteensa.

Tämä voitto tarkoittaa, että Guardiola on tullut toiseksi johtajaksi, joka voitti ensimmäiset kuusi Premier League -otteluaan, Carlo Ancelotin jalanjälkiä seuraten, joka teki samoin Chelsean kanssa vuonna 2009, ja se lupaa olla pelaamassa White Hartissa Lane ensi sunnuntaina, kun kaupunki ottaa o n Tottenham Hotspur on huippuluokan ottelussa.

Jotkin kaupungin numerot ovat poikkeuksellisia.He ovat voittaneet 30 maalia tällä kaudella, ja Agüerolla on nyt 28 viimeisimmässä 27 Premier League -ottelussaan.

Argentiinan ryöstää rangaistuspotkua keskeltä ja se oli ylevä ensimmäinen kosketus, joka loi tilan poraamaan kotiinsa ensin. Facebook Twitter Pinterest Raheem Sterling on saanut Manchester Cityn kolmannen tavoitteen, jossa hän voitti toisen voiton. Valokuva: Michael Steele / Getty Images

Guardiola ei kuitenkaan ole kovin tyytyväinen hyökkääjään. “Onnittelut ensimmäisestä tavoitteestaan ​​ja seuraamuksen persoonallisuudesta, hän on saanut paljon tavoitteita peleissä, joten olen niin onnellinen hänelle”, Cityn johtaja sanoi. ”Mutta hän tietää, että haluan enemmän. Hän voi pelata paremmin. Hän voi tehdä muita asioita, jotka auttavat meitä. Yritän auttaa häntä kehittämään kykyjään.Haluan hänen olevan mukana pelissä, prosessissamme ja pitämässä palloa.

”Laatikossa en voi auttaa häntä – hän auttaa meitä paljon laatikossa, hän on upea. Hänen ensimmäinen ohjauksensa avajaistavoitteesta oli erinomainen, mutta haluan auttaa häntä olemaan parempi pelaaja. ”

Ainoa huono uutinen Citylle oli De Bruynen näky vetämällä sitä, mikä näytti hamstringilta ongelma yhdeksän minuuttia aikaa.Silloin peli oli ohi, Swansean rohkea vastarinta, jonka murtui tavoite Sterling, kun hän ohitti Kyle Naughtonin, jolla oli ihana portaikko ennen kuin heiluttivat maalivahtia lukuisasti Lukasz Fabianski.

Se oli neljäs tappio kuusi liigan peliä Swansealle ja Guidolinille voi olla vaikeuksia pitää kiinni työstään seuraavana lauantaina ottelussa Liverpoolia vastaan, vaikka italialaisen oikeudenmukaisuudessa tämä oli paljon parannettu näyttö.Swansea pelasi uskomuksella, joka on ollut niin myöhäistä, että se oli erinomainen kahdesta kolmasosasta ottelusta, koska he tuottivat ihania osia jalkapallosta ja työskentelivät väsymättä voittaakseen pallon takaisin.

Llorente johti linjaa loistava ja mahtava tavoite, hänen vasemman jalkansa puoli-volley saapui Claudio Bravoon ja yläkulmaan Gylfi Sigurdssonin älykäs pass.Football-kellon jälkeen: Swansea v Man City, Middlesbrough v Spurs – kuten ne tapahtuivat Lue lisää

Agüero oli avannut pisteytyksen neljä minuuttia aikaisemmin, kontrolloimalla asiantuntevasti Bacary Sagnan kulkua ja kääntäen Jordi Amatin yhdellä liikkeellä ennen poraamista kotiin.

Mahdollisuudet tulivat ja menivät molemmissa päissä ja Guidolin huomautti oikein, että Swansealla oli pari mahdollisuutta ottaa johtoasema toisella puoliskolla, mutta kaupunki oli jatkuva uhka, joka jatkoi liukkaalla liikkeellä ja yhdellä kosketuksella.Loppujen lopuksi Van der Hoornin haaste De Bruynelle avasi oven Guardiolan puolelle palauttaakseen lyijynsä, ja Sterlingin tavoite päättyi mihinkään toiveisiin, joita Guidolin joutui pelastamaan pisteen.

Swansean johtaja kuvaili joukkueensa suorituskykyä täydelliseksi ja vaati, ettei hän ollut huolissaan hänen työstään. ”En tunne paineita”, hän sanoi. ”Minun ei tarvitse puhua puheenjohtajan kanssa. Jos hänen täytyy kertoa minulle jotain, se on helpoin asia. ”