Tottenham reunustaa Middlesbroughin muotoa Son Heung-min -hyppyinä

Tottenham on alkanut tällä kaudella, koska he pelasivat paljon viimeistä. Kaikki puhuminen mahdollisesta krapulasta edellisen kampanjan jälkimmäisistä päivistä voidaan varmasti huuhdella neljännen Premier League -voiton jälkeen, ja toinen Son Heung-min -näyttelijä säilytti lyömättömän alun.

Mauricio Pochettinon puolella Outclassed Middlesbrough ennen merkittävää viikkoa, johon sisältyy matka CSKA Moskovaan ja kotipeli Manchester Cityä vastaan.He ovat hyväksyneet kolme kertaa liigassa ja Sonin kanssa syvällä violetilla huolenaiheella Harry Kanen mahdollisen poissaolon pituudesta. Ehkäpä Stanislas ansaitsee Bournemouthin ansaitun kotivoiton Evertonilta Lue lisää

Kane loukkaantui nilkkaan Sunderlandia vastaan ​​ja ei ollut täällä joukkueessa, puuttuen neljännen liigan pelinsä vuoden 2014-15 kauden alusta lähtien, mutta Spurs oli yhtä voimakas hyökkäyksessä kuin koskaan.

Pojan kaksi tavoitetta olivat loistavasti otettu – vaikka Boron puolustaminen oli maistunut – ja vaikka Adama Traorén käyttöönotto parani Aitor Karankan puolelle, heidät pelattiin kattavasti.

Poika, pelaaja, joka oli lähdössä lähelle kesää, se on melko käännekohta. Pochettino sanoi: ”Se on hänelle fantastinen.Hän on pelaaja, joka toimii kovasti ja on mukava kaveri. Jalkapallossa, jos työskentelet kovasti, saat takaisinmaksun.

“Kaikille pelaajille, jotka tulevat Englannin ulkopuolelta, on vaikeaa – Premier League on yksi maailman kovimmista. Täällä asuminen on erittäin vaikeaa. Yhden vuoden ja kesän jälkeen se on tänään erilainen. Hän on kypsempi ja ratkaisee nyt fantastisesti. ”

Ensimmäinen puoli oli yksi pahimmista, mitä Middlesbrough oli täällä jo jonkin aikaa.Karanka istui istuimellaan, käsi istutti kasvoilleen, kun hänen tiiminsä kamppaili kiertämään yhdessä ja näytti haavoittuvalta joka kerta, kun Spurs hyökkäsi. ragtag puolustaa, joka yhdessä vaiheessa sai maalintekijän Victor Valdésin vaihtamaan kuumia sanoja tiimikaverinsa Adam Claytonin kanssa.

Se oli Pojan puoli. Etelä-Korealla on tällä hetkellä neljä Premier League -tavoitetta tällä kaudella Stoke-tapahtuman jälkeen – yhtä paljon kuin koko 2015-16 kampanjassa – ja se oli yhtä vaarallinen kuin palveluntarjoaja ja viimeistelijä.

Molemmat tavoitteet kuitenkin olivat heikkojen puolustuksen jälkeen. Seitsemäntenä minuuttina Christian Eriksen pelasi pallon Vincent Janssenin jalkoihin ja taaksepäin maalivahti löi sen pois Sonille.Työtä oli vielä tehtävä, mutta hän ohitti kaksi lonkkahaastetta, ennen kuin hän lopetti matalan vasemman jalkansa.

Karanka sanoi: ”Minusta on turhauttavaa työskennellä seitsemän päivää kokeilemaan heitä siitä, miten Tottenham pelata, kuinka hyvä he ovat. Seitsemän päivän kuluttua videon kanssa siirryt kentälle ja seitsemän minuuttia myöhemmin menetät 1-0. Read more

“Pahin asia, ja kaikkein turhauttavin asia minulle, on asenne, erityisesti ensimmäisellä puoliskolla, koska toisella puoliskolla olimme täysin erilaisia. Ensimmäinen puoli oli kauheaa.

Pian se oli kaksi. Tällöin puolustaminen oli vieläkin pahempaa – Antonio Barragán ja Cristhian Stuani pääsivät kaikkivaltias sekaansa rajan läheisyydessä, mutta Sonilla oli vielä työtä.24-vuotias lihaksikas palasi palloon ja kävi ihastuttavalla laukauksella Valdésin ja maalintekijän vasempaan yläkulmaan.

Karanka joutui tekemään jotain hänen joukkueensa pahoinpitelystä ja korvaamaan Álvaro Negredon asianmukaisesti Jordanian kanssa Rhodes – päätös tervehdittiin kovalla suosionosoituksella – ja tehoton Gastón Ramírez Traorén kanssa 58. minuutilla.

Kotijoukkue tarvitsi sitä, ja he vetivät pois mitään, Ben Gibson vetäytyä Victor Wanyamasta Stewart Downingin vapaapotkussa vasemmalta.

Riverside oli keinuten hetkellisesti, mutta se Bet365 osoittautui merkityksettömäksi. Spurs pysyi rauhallisena, kun tempers nousi varmaakseen toisen voiton ja vakiinnuttamaan asemansa Premier Leaguein yläpäässä.