Sekä Real Madrid että Barcelona ovat voittaneet, Pilsenin kilpailijat Sevilla

Barcelonassa vahvistettiin, että Lionel Messin puuttuessa hän ei tarvitse pelätä hänen tuottavuuttaan. Kauden ensimmäisellä puoliskolla Luis Suarez pelasi palloa ja Roberto siirsi palloa ilmassa. Barcelona kennel avustaa myös toinen tavoite, hänen rajat selvitti maaliin verkkoon Neymar.

Neymar on Suárez sai viimeisen 14 liigamaalia Barcelona jokainen teki seitsemän kertaa.

Real Victory päätti jo ensimmäisellä puoliskolla. Neljän minuutin kuluttua Isco teki maalin, joka hyödynsi vieraiden virheitä, ja Casemira lähti liikkeelle. Cristiano Ronaldon toinen tavoite saavutti Marcelon pää.Portugalin keskikenttäpelaaja sijoitettiin tavoite ja kaikki kolmenkymmenen joukkueet, joita vastaan ​​saapumisesta La Liga liittyi.

Ensimmäistä kertaa maalin seisoi Real Kiko Casilla, mutta puhtaalta pöydältä 38 minuuttia Hernán pilalla, että kun kulman oikolukea 1: 2. Juuri ennen puoliaikaa, mutta aktiivinen Yeshen kasvoi jälleen maalin dvougólový eroa ja toinen puoli sitten edelleen tavoitteita ei tuonut.

Securities voitto sijoitettiin Villarreal kilpailevan Viktoria Plzen ryhmässä Euroopan liigan kun kotona kukisti Sevilla 2: 1 hän nousi pöydän neljäsosaan. Lemmikit voivat johtaa jälkeen vain kolme minuuttia, mutta Bruno laukoi ensimmäinen tilaisuus ottelun ainoa baari.

Villarreal lähti 25. minuutilla, kun hämmennystä rangaistusalueella parhaan Orient Mario ja kulma pallon maaliin .Ne lisätään toinen tavoite kotiin jälkeen tunnin pelata, kun avata puolustuksen Sevillan tuli Suárez, joka lähetti pallon vapaaseen Bakambua ja hän sijoittui tyhjään maaliin.

Sevilla onnistui 76. minuutilla jälkeen otsikon Llorenteho vähenee. Villarreal voisi lisätä kolmannen maalin, mutta Suarezin kova laukaus päättyi vain baarissa. Sen sijaan, että viimeiset viisi minuuttia oli maalivahti Nännipiha hävittää vain kaksi mahdollisuutta, mutta onnistunut vastaan ​​Konopljanky laukaus ja header N’Zonziho.

Villarreal pelasi raportti: areola – Mario, Bailly (Bonera 84), Ruiz, Costa – dos Santos Trigueros (65 Pina), Soriano, Denis Suárez – Bakambu (73 Leiva), Soldado.

Athletic Bilbao jatkoi ntuotavaan johtajuutta kentällä Betis jo kahdeksannella minuutti, kun helposti maasta Iñaki Williams sai rangaistuspotkun.Kaksikymmentäyhdeksänvuotiaan hyökkääjä lisäsi Bilbaon toisen maalin, kun hän päätyi hienosti loppuun juuri ennen taukoa. Betis pudotti Ruben Castron rangaistuksen, mutta vieraat taas hyppäsi kaksi maalia Raul Garcían ansiosta.